Witam.
Tak jak w tytule, maska się nie otwiera, linka cała. Byłem u mechanika i powiedział żebym spróbował zdjąć zderzak a jak nie pomoże to niestety łamać atrapęmacie jakiś pomysł??
Witam.
Tak jak w tytule, maska się nie otwiera, linka cała. Byłem u mechanika i powiedział żebym spróbował zdjąć zderzak a jak nie pomoże to niestety łamać atrapęmacie jakiś pomysł??
Każdy przypadek inny ale tez nie mogłem otworzyć maski a linka cała.
Na zamek wywaliłem pół WD40 i chodzi jak złoto.
Jak to nie pomoże, przyświeć dobrze latarką po grilu, może faktycznie linka spadła z zaczepu.
Ostatnio edytowane przez kabanow ; 06-04-2011 o 18:27
Linka na pewno cała, słychać jak chodzi i wraca na miejsce po pociągnięciu... Mam nadzieje że WD pomoże.
A jest jakiś sposób otwarcia oprócz linki?
U kiepskiego mechanika byłeś...
Ja miałem podobny przypadek, tyle tylko, że linka się chyba zerwała (nie pamiętam), pojechałem do mechanika i poprzez kanał otworzył mi maskę.
Pozdrawiam.
- Rafał
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
kolego problem nie dzisiejszy pociag za dzwignie od klapy a nastepnie wez popatrz pod gril tam widać ten zaczep co trzyma maske i czyms odchyl tez zaczep w prawa strone jak juz otworzysz poruszasz nim i na pewno bedzie zapieczony ja tak miałem w 156 jtd polałem płynem hamulcowym i chodzi jak złoto
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson