Na 1000% przepływomierz,błędy i reakcja po odpięciu jednoznacznie wskazują na to.W 1,9 jtd 8v można jezdzić z odpiętym przepływomierzem.
Na 1000% przepływomierz,błędy i reakcja po odpięciu jednoznacznie wskazują na to.W 1,9 jtd 8v można jezdzić z odpiętym przepływomierzem.
Ostatnio edytowane przez tom.pk ; 11-08-2011 o 16:03
Wielkie dzięki za pomoc. A teraz inne pytanie. przeplywomierz kupic nowy czy uzywke (nr. Bocha mojej przeplywki to 0 281 002 309)?? A moze ktos z forumowiczy mialby do sprzedania taka oto przeplywke?
Tak, jak bez przeplywki auto lepiej chodzi, i masz urwane druciki to wymien ja.
---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 17:03 ----------
Ja taka sama nowa kupowalem na forum od kolegi amigas, koszt jakies 350zl, ori boscha. Napisz do niego
Tzn lepsza bedzie nowa? Czy może być też używana? A może wiecie czy ktoś z okolicy warszawy ma do sprzedania na części JTD bo potrzebowal bym jeszcze parę drobiazgów?
Przepływki raczej kupuje się nowe i oryginały Boscha lub Pierburga.
A może ktoś pomoże na temat tego predkościomierza i ABSu. Na FESie predkość jest widoczna, na desce nie. Kontrolna ABSu pali się cały czas(ABS nie działa). Od czego zacząć?
Jedno pytanie. Gazowałes go tak na zimnym silniku...?
Auto nie bylo zimne gdyz wczesniej bylo odpalone i pracowalo ok. 20minut takze zimne nie bylo. A co do tego Absu i predkosciomierza to ktos podsunie jakis pomysl na rozwiazanie tego problemu?
ja stawiam na Pompę ABS jest ona w okolicach akumulatora bliżej podszybia i dochodzą do niej 4 metalowe wężyki.