dzięki za rozwianie wątpliwości do 17" będę starał się upolować ładny komplecik![]()
dzięki za rozwianie wątpliwości do 17" będę starał się upolować ładny komplecik![]()
Napisał Paazik
Zwróć uwagę na dojazdówkę, musi być też 17.
Nie musi.
Pomyśl teraz, że jedziesz w trasę dajmy na to na Chorawcję i pare tysięcy km od domu łapiesz kapcia z przodu. i jedna 17, druga 16 i ja sie pytam co sie dzieje z mechanizmem różnicowym?
---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:53 ----------
ps, na zime mam 16stki z alfy a na lato pozbyłem sie orginalnych z wersji po liftowej i kupiłem speedliny 17' i powiem, że jest o niebo lepiej ze wszystkim o wyglądzie już nie wspomne...
A kto wraca na dojazdówce 1,5 tysiąca km....... ??!! Uwierz że tam też są wulkanizatorzy a w Chorwacji ceny są podobne do naszych
Ostatnio edytowane przez żuwik ; 25-08-2011 o 21:01
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
a na dojazdwce to ile mozna jechac max? 70km/h - masakra jechac tak 500km, przez to w instrukcji pisze jak byk nie przekraczac tej predkosci i dojechac do najblizszej stacji napraw ogumienia![]()
Cytować może i nie umiem no ale dobra, wyobraź sobie, że z tyłu masz inny komplet opon a z przodu też i co potem? a trzy to ja przychodzę spokojnie posiedzieć i popisać na forum a nie na język polski bo to już mam lata za sobą, piszę po prostu jak piszą wszyscy.
tak, na zime mam tez zapasową 16tke
Ostatnio edytowane przez KamilloV8 ; 25-08-2011 o 21:43
a ja mam na odwrót, latam na 16tkach a w zapasie 17tka![]()
Dzięki za rozwianie wątpliwości do 17-nastek będę na takie polował![]()
Dobry wybór, oczywiście szukaj z 5 sztukami ( bo ta 5 sztuka wychodzi prawie zawsze za free), zapas 17 cali przyda Ci się. Pozdr