cos strasznie tanio, 560zł za dwa dolne to jeszcze ale za komplet, ja w takie okazje nie wierze.Napisał przemo_156
cos strasznie tanio, 560zł za dwa dolne to jeszcze ale za komplet, ja w takie okazje nie wierze.Napisał przemo_156
Czyli mam rozumieć, że wszyscy kupują wahacze w aso tak?? czyli nie opłaca się zakładać zamienników?? No a jeżeli tak to jakie, jakiej firmy??
Co jak co ale na wahaczach bym nie oszczędzał.
Najlepiej kupić orginały ale oczywiście że nie w ASO. chyba że nie masz co robić z kasąZerknij przykładowo na Allegro.
Pozdrawiam
No, ok ale oryginalne czyli jakiej firmy, czy np firmy delphi są ok??Napisał csscss
Orginały to:
dolne wahacze z czerwoną nalepką alfa romeo ,
górne wahacza z kolei pakowane w pudełka z napisem orginalne cześci zamienne w wielu językach ( biało szare paski )
dolny wahacz ok 320zl, górny ok 170zł.
delphi są ok, mam takie dolne, podobno vema i trw(ale te są drozsze) tez sa dobreNapisał przemo_156
Po pierwsze nie polecam koledze Vemy, miałem cztery górne wahacze i wytrzymywały rok i to nie po polskich drogach. Obecnie założyłem oryginały czyli TRW góra kosztuje na Allegro ok 170 zł a dół 320. Co do reszty czyli poduszki miedzy szkrzynią a silnikiem o której piszecie - chciałem spytać czy ktoś z Was już to wymieniał i ile to kosztuje.
Pozdrawiam
Oryginał na pierwszy montaż to TRW, Vema jest słaba
Witam,
Przymierzam się do wymiany wahacza górnego i chciałem odświeżając przy okazji temat zapytać co z doświadczenia polecacie. Generalnie myślałem o TRW, ale znajomy jeszcze bardzo zachwala Lemforder`a. Prosiłbym o jakieś sugestie, propozycje co kupić, żeby było dobrze i na w miarę długo![]()
Kolego raido, czy aby na pewno oferowane przez ciebie wahacze są firmy Lemforder? Kiedyś jak dostawców pytałem się, to Lemforder był dużo droższy od trw i trochę dziwne, że lemforder to made in italy, jeszcze takich nie widziałem, nie odbierz tylko mojego pytania źle, chcę się tylko upewnić![]()