Dokładnie, podciągniesz ją do 115-120 i będzie ok. Z takimi mocami te silniki naprawdę dobrze idą.
Dokładnie, podciągniesz ją do 115-120 i będzie ok. Z takimi mocami te silniki naprawdę dobrze idą.
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
jak podciągnie do 115-120 jak ona ma 120KM... 147 po FL 1.9 JTD 8V maja 120 a 16V 150KM z tych 120KM po wgraniu mapy 140 się uzyskuje i jest ogieńa auto jak widzę warte uwagi... może jest ze zwykła klima nie ma bose i zwykła kierownica ale pewne auto wymiany miało na czas i mogę się domyślać że nie znajdzie się tam tani zamiennik nigdzie...
oj przepraszam faktycznie teraz zobaczyłem tutaj
http://www.autocentrum.pl/dane-techn...#147-hatchback
ale 115 i 140 to przed liftem były a po odpowiednio 120 i 150KM są po lifcie wersje 100 konne?? bo na tej aukcji nic nie pisze nic o mocy silnika....
Blaise Cendrars
A właśnie że nie bo jeśli to zrobił elektronik który ma jakiekolwiek pojecie to usunie w każym miejscu gdzie sie zapisuje i jest to nie do sprawdzenia.. U mnie w miescie proponują to za 200 zl... Z tego co słyszałem to nawet ludzie co maja samochody na firmę robią zmniejszają przebiegi żeby gwarancje jeszcze mieć i nawet w Aso nie są w stanie sie zorientować.
Z tego, co wiem w przypadku Alfy nie jest to takie łatwe, o ile w ogóle możliwe.
Blaise Cendrars