Szanowny kolego, jak na razie w działach moderowanych przezemnie jeszce nikt nie dostał ostrzeżenia za jak to napisałeś "wyłamanie się".Napisał mrutyna
Tak, że tą wypowiedz odebrałem bardzo osobiście jako jeden z dwóch moderatorów tego działu, mnie miałeś okazję poznać osobiście i jeśli uważasz, że należę do osób:
jest mi niezmiernie przykro.Napisał mrutyna
Jeśli chodzi o tuning to dziwnym trafem jest całkowicie osobny dział poświęcony temu zagadnieniu, dla ludzi posiadających LPG jest również osobny dział![]()
To jest forum i do puki przestrzegasz regulaminu możesz wyrażać swoje zdanie na dany temat, powtórzę: wyrażać swoje zdanie
Kolega Piotrek1987, napisa:
W wielu kwestiach nie zgadzam się z wieloma userami na tym i nie tylko na tym forum, ale założenie forum jet takie jakie jest i należy to szanować.Napisał Piotrek1987
Tak więc mrutyna, wrzuć na luz, na tym forum były już duże i małe sprzeczki, a czasami nawet awantury, nie chcemy już tego.
Bez względu czy jeździsz super nową, czy bardzo starą Alfą, czy jest ona tuningowana czy jest w niej gaz czy nie, jesteś członkiem rodziny Alfaholików i traktuj innych userów tego forum jak rodzinę którą sie ma, bo rodziny się nie wybiera :mrgreen:
Pozdrawiam
Robert