Dzięki Bocian za wsparcie
Koledzy, sprawa dalej aktualna. Naprawiać będę po 10 stycznia ale chciałbym się dowiedzieć czy do warsztatu jechać na własnych kołach czy lepiej nie
z mojej strony mogę dziś zapytać czy ewentualnie ktoś mógłby się do Ciebie wybrać z kompem
Będę dźwięczny![]()
Hej,
Wybrać się z kompem to nie problem.
Nie odpisywałem jednak, bo nie odważe się wyać jakiejkolwiek opinii. Po prostu się na tym nie znam.
Jeśli to coś pomoże, to zapraszam na pw![]()
Dzięki
Chciałbym dobrze ocenić ryzyko wieć poczekam, może zgłosi się ktoś znający temat. Jeśli nie to odezwę się do Ciebie a potem znając kod błędu będę szukał w necie
Która dzielnica??
Mam lapka ale bez kabla, takowy posiada krawat, w ten sposób się uzupełniamy![]()
Ja niestety nie pomoge bo raz ze mam daleko,dwa ekspertem nie jestem i nawet jesli bysmy sprawdzali parametry to trzeba jakies wnioski wyciagnac ale moja taka rade moze kolega nagralby krotki filmik jak pracuje silnik,zrobil sobie test na zapalniczke chociaz przy obecnej pogodzie to malo realne i miarodajne.Do sprawdzania kompem i tak bedzie musial auto odpalic zeby sprawdzic parametry tak wiec taki filmik przy okazji moglby pomoc.To tylko moj taki pomysl