"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Haha, ostatnio po lekturze tego tematu przy okazji zdjętych boczków zacząłem bawić się dzyndzlem trzymających kratkę i... ułamałem. Trzeba będzie zakupić taki pistolet, bo to naprawdę fajna rzecz.
Kup najtańszy jaki znajdziesz w markecie. Nawet chyba w Tesco są![]()
jeśli dzyndzel od kratki ułamany tak jak u mnie przy samej kratce taki pistolet to można sobie w d... wsadzić, nic nie pomoże jak zakup i montaż kratki z całym dzyndzlem.
Mandziel..... po kiego grzyba odkopujesz temat sprzed 1,5 roku?????
A jak masz ułamany zaczep to są też inne metody naprawy. Nie trzeba zaraz kupować nowego. Mocujesz to na stałe do boczku (klejem) i zapominasz o temacie. Tylko trzeba boczek zdjąć i zrobić to od spodu.
odkopuje bo nadal z tym walczęno w sumie możesz mieć rację, masz na myśli przyklejenie kratki od spodu po całej jej długości ?
dotąd kleiłem do boczku na końcach i za każdym razem z czasem poległem.
Z drugiej strony to ta jedna franca tak pręży, że nie wiem czy i to pomoże, dali dupy z tymi kratkami na maksa.
Od dupy strony się do tego zabierasz. Weź jakiś epoksyd, kawałek plastiku i wklej to od spodu. Zdejmujesz boczek i tam od środka zalewasz klejem albo robisz ząbek wklejając kawałek plastiku. Sprawa załatwiona. Wtedy Ci nic już nie będzie odstawać bo będzie od spodu blokowane. A epoksydu nic nie ruszy. Amen.
Spróbuję jak się cieplej zrobi, dzięki![]()
Mandziel zanim sie ociepli to już ona się zdązy sprzedaćJA mialem jedna ulamana do dalem to na super-glue i trzyma juz ze 3 lata jak nie 4
![]()
[C