Najnowszy termostat do twojego silnika ma nr wg alfy:
60816475 co przekłada się na nr:
G.913.88 BEHR THERMOT-TRONIK
6826.88/J CALORSTAT BY VERNET
1.880.585 EPS
7.8585 FACET
A co sklep łaskę robi? - każdą rzecz kupioną w sieci można zwrócić
Najnowszy termostat do twojego silnika ma nr wg alfy:
60816475 co przekłada się na nr:
G.913.88 BEHR THERMOT-TRONIK
6826.88/J CALORSTAT BY VERNET
1.880.585 EPS
7.8585 FACET
A co sklep łaskę robi? - każdą rzecz kupioną w sieci można zwrócić
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
No właśnie taki problem, że bezpośrednio przez sklep transakcja nie została zawarta. Jedynie wymiana maili działa na moją korzyść, ale chyba tylko wtedy jeśli sprawa zostanie na policję złożona. Ehh...
---------- Post added at 14:22 ---------- Previous post was at 13:45 ----------
Wszystko się wyjaśniło. Jak ktoś jest ciekawy to może przeczytać odpowiedź ze sklepu.
PS. Oczywiście dzięki za pomoc. Zaraz rozdam plusy.Witam,
sprawdziłem wszystko jeszcze raz i okazało się że oryginalny termostat który dla Pana zamówiłem
został na półce a pojechał od innego modelu,
wystąpił błąd w komunikacji między pracownikami ...
jeśli chodzi o silniki 1,9 i 2,4 to one mają takie same termostaty tylko róznią się średnicą rurek do EGR w rocznikach,
co do samej transakcji to proszę odesłać towar pocztą priorytetem a ja po jego otrzymaniu wyślę ten właściwy termostat,
proszę też podać numer konta to odeślemy pieniżki za wysyłkę tak żeby Pan nie był stratny,
przepraszam najmocniej za pomyłkę, staramy się nie robić tego typu błędów jednak czasem się zdarzają,
Aktualny numer to 0046795667. 60816475 został zastąpiony przez 46795667 w 06/2003.
Ale do rzeczy ...
Szanowny nasz kliencie eternal_slavo - z tą policją to pojechałeś po bandzie.
Zakupiłeś część w autosklep24 - u nas problemy się rozwiazuje a nie spiętrza.
Nastąpiła ewidentna pomyłka - sklep dał d..y i osobiście za to przepraszam !
Problem wystąpił na linii komunikacji między dwoma handlowcami - jednocześnie było realizowane zamówienie dla dwu klientów i nastąpiła pomyłka.
Dla Ciebie został sprowadzony oryginalny termostat 46795667 a na wysyłkę trafił Behr do Lancia Lybra 2,4 JTD.
Prosimy o odesłanie termostatu - wysyłamy prawidłowy oryginał.
Oczywiście pokryjemy koszty przesyłek.
Z tego co wiem Marcin wysłał już oficjalnego maila z przeprosinami i wyjaśnieniem zaistniałej sytuacji.
Bukiet kwiatów dostaniesz przy kolejnym zamówieniu![]()
Ostatnio edytowane przez DamianS ; 08-03-2012 o 14:32
Przyznaję, że po bandzie pojechałem, ale w przypływie zdenerwowania każda ewentualność przychodzi do głowy. Ludzka natura.
Oczywiście cieszę się, że wszystko zostało wyjaśnione i nie było żadnych zgrzytów.
Bukietu nie trzeba, wystarczy butelka Łomży Pszenicznej heh.
PS. Tak, maila też dostałem. A przez telefon, któryś z panów rozmawiał z moim ojcem. On nie był w sprawę wprowadzony.
Łomżę Przeniczną chętnie z Tobą obalę na jakimś zlocie. Oczywiście stawiam
Termostat właśnie został zabrany przez kuriera DHL - jutro powinieneś mieć go w domu.
Celem Autosklep24 jest szybkie dostarczenie dobrej jakości częsci w rozsądnej cenie a nie puszczanie brzydkich bąków![]()