hehpotrafię przełączyć ale nie wiem na której pozycji ma być.
hehpotrafię przełączyć ale nie wiem na której pozycji ma być.
Na fotce wyraźnie to widać
tak teraz widzęi mam instrukcje od viakena i jestem leniwy ;] idę spać, dobranoc ;]
thx
Tutaj chodzi o to, że zwykłe interfejsy nie posiadające przełącznika mogą przypadkowo np po przez test (elementu nie związanego z poduszką) wysłać na pina od poduszek sygnał powodujący ich przypadkowe odpalenie. I ten interfejs z przełącznikiem zapobiega takim przypadkom.
- to było kiedys takie straszenie z ASO aby tylko do nich jeżdzić.
- CPU na sensorze 16 razy sprawdza stan czujnika przeciążenia, dopiero po weryfikacji pozytywnej uruchamia procedurę napełniania poduszek gazem w zalezności od obłożenia poszczegolnych siedlisk.
- jeden tylko przypadek może byc kiedy poduszki mogą wystrzelić ot tak sobie, to ich rozłączanie pod napięciem bez odłaczenia akumulatora i bez odczekania 10 minut.
- zapłonnikiem startu są kondensatory 1500 uF / 25 V, te 10 minut to czas na ich rozładowanie.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
porządna merytoryczna odpowiedź![]()
thx for all!! dziś będę obserwował parametry) mam nadzieję, że wszytsko pódzie ok
---------- Post added at 12:09 ---------- Previous post was at 12:05 ----------
cale zamieszanie przez znajomego, który mi naopowiadał, że w VW można łatwo odpalić wszystkie poduchy... temat do zamknięcia![]()
Ostatnio edytowane przez janusz_w5 ; 22-03-2012 o 18:02
może jakaś mała instaleczka fesa albo alfa diaga??
btw. połączyłem się i mam pytania,
jak zrobić jakiś wykres? czy to wina mojej testowej wersji?? Nie podświetla mi się w ogóle start.
oraz jak zrobić testy parametrów, wyskakuje mi błąd:
Pewnie się okaże, że to wina softu ograniczonego.. na szczęście airbagi nie wystrzeliłyjutro ciąg dalszy
yo!