Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Temat: Problem z regulacją nawiewu(pokręteł) po wymianie żarówek

Użytkownik Maniak resoraków Avatar kwasnybartek
    Mieszka w
    Werynia, Kolbuszowa,
    Auto
    "Mruczuś" AR 156 2.0 TS, CF2,M3 '98 ECU M1.5.5, AR156 SW '04 1,9 JTD 140

Domyślnie

Rozbierałem to ustrojstwo wiele razy inie udało mi się niczego popsuć, wyciąg to z powrotem i jeszcze raz wszystko pomału dokładnie poskładaj. Może o czymś zapomniałeś, coś uciekło Twojej uwadze przy montażu, może pomyliłeś kolejność pokręteł(podobno można je źle założyć) może coś źle podpiąłeś a może po prostu panel odmówił posługi i pasowało by się rozglądnąć za nowym. Jak zdejmiesz panel to popatrz na jego oznaczenia na nalepce z tyłu, będziesz wiedział czego szukać.
    1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!

CzapaTbg
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał kwasnybartek Zobacz post
    Rozbierałem to ustrojstwo wiele razy inie udało mi się niczego popsuć, wyciąg to z powrotem i jeszcze raz wszystko pomału dokładnie poskładaj. Może o czymś zapomniałeś, coś uciekło Twojej uwadze przy montażu, może pomyliłeś kolejność pokręteł(podobno można je źle założyć) może coś źle podpiąłeś a może po prostu panel odmówił posługi i pasowało by się rozglądnąć za nowym. Jak zdejmiesz panel to popatrz na jego oznaczenia na nalepce z tyłu, będziesz wiedział czego szukać.

No Masz racje Ustrojstwo !hehe jest zachodu z rozbieraniem tego Nieprzyjemna robota.No nic zrobi się cieplej to może coś pogrzebie.Dzięki za wsparcie i nadzieje że mogłem coś źle poskładać...O Tych pokrętłach mówisz...nie skupiałem się na kolejności układania tego...całe szczęście że to nie jest drogie na allegro... ale póki co nie poddam się

Pozdrawiam Paweł

Użytkownik Rowerzysta Avatar daniel375
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    156 2.4 140KM NERO FUOCO

Domyślnie

wiem zeby to wyciągnąć to juz sie nie chce ale jak nie wyciągniesz i nie zobaczysz to sie nie doowiesz.
    jak ci nie będzie działalo napisz na priwata mam takie w garazu to ci oddam za fri