u mnie przytrzymanie KM, włącza tryb zegarów gdzie podświetlany jest tylko prędkościomierz, przytrzymanie klawisza na prawej manetce kasuje przebieg oraz spalanie z komputera, nie potrafię skasować przebiegu dziennego, nie ma u mnie klawisza 0.0
u mnie przytrzymanie KM, włącza tryb zegarów gdzie podświetlany jest tylko prędkościomierz, przytrzymanie klawisza na prawej manetce kasuje przebieg oraz spalanie z komputera, nie potrafię skasować przebiegu dziennego, nie ma u mnie klawisza 0.0
a jak po prostu wciśniesz KM to co się dzieje?
ja sobie sprawdzę jutro w aucie jak to tam u mnie jest, bo problemów nie zauważyłem![]()
Ostatnio edytowane przez k4t27y ; 24-04-2012 o 18:27
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
To ciekawe.
Ciekawe też jak u Ciebie się kasuje przebieg okresowy - może przyciskiem "+" lub "-"
Przebieg kasuje się przytrzymując chwilę KM, gdy przytrzymam go dłużej wyłącza się (częściowo) podświetlenie. Był już o tym temat na forum kiedyś.
O, to nawet nie wiedziałem, że jest coś takiego z podświetleniem. Trzeba będzie sprawdzić, aczkolwiek nie bardzo widzę sens takiej opcji. Lubię widzieć obroty silnika![]()
Sensu to to nie ma tym bardziej, że podświetlenie panelu klimatyzacji zostaje.
potwierdzam, u mnie przebieg kasuje sie przyciskiem KM, krótko go przytrzymując np 2 sekundy, gdy długo go przytrzymam włącza się tzw nocny panel