Chyba mnie nie rozumiałeś - chodziło mi o temat: http://www.forum.alfaholicy.org/hyde...sie_watek.html
Chyba mnie nie rozumiałeś - chodziło mi o temat: http://www.forum.alfaholicy.org/hyde...sie_watek.html
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
nie wiem nie wchodze w takie watki.mialem ochote o tym napisac i napisalem.Chyba nic sie nie stalo.Inni zakladaja co jakis czas te same nowe tematy i jest jakies halo o to??NIE.Przepraszam usuncie sobie ten temat i bedzie spokoj
Czarny_28 jedyne co pozostaje to poprawić sobie humor i kupić tubkę super glue, a potem uszczelki od okien i klamki zielonego sfetra chwycić na stałe. Wrażenie opo powrocie właściciela gwarantowane. Wiem jestem wrednym skur... i zniżam sie do ich poziomu. Ale co można zrobić półgłówkom?? W takiej sytuacji to i policja olewa sprawę na całej linii. No bo "Co sie Panu stało to mała ryska, a my mamy tyle roboty".
Zielony Golf to jakiś koszmar
Współczuje człowiek dba, pielęgnuje, chucha i dmucha a tu jakiś kut.... potrafi wszytko zepsuć.
Niby nie wiele się stało, ale wiadomo potrafi wqrwic taka sytuacja, człowiek kupuje auto za ciężko zapracowane pieniądze, a tu taki burak wytacza się z gofra i wali drzwiami. Szkoda straconych nerwów.
Pozdrawiam serdecznie
Tak to potrafi być wkur... Człowiek aż ma ochotę robić zdjęcia każdemu autu które stoi obok jego na parkingu bo naprawdę można kręćka dostać po każdej wizycie pod supermarketem zawsze cos obite lub porysowane. Mimo że mam starszego Fiata wnerwia mnie to że nikt nie szanuje cudzej własności. Druga sprawa, mogli be te miejsca robić na szerokość auta a nie 126p. Kuzyn jak zajechał na zlot Ałdi A6 albo A8 to po zaparkowaniu w "okienkach" zrobili sobie zdjęcie jak wszyscy siedzą w środku aut praktycznie drzwiami przy sobie zazębiając sie lusterkami i nie byli w stanie wysiąść![]()
jeszcze jakbym nie widzial tego tak jak mi obdarli tylni zderzak tuz przy samym kole-na krawedzi,a wyszlo dopiero po myciu,a tu na Twoich oczach typ ci jebie w zderzak a Ty nie jestes w stanie nic zrobic.Po kazdym myciu ogladam lakier i za kazdym razem cos znalezc muszewiec trafic mnie chce bo jak tu byc zdrowym i jak utrzymac auto we wzorowym stanie skoro inni zazdrosni nawet na zlosc Ci obedra jak nie widzisz
Mogłeś poczekac, aż odjadą (jeśli byli w stanie) i telefon w konkretne miejsce - efekt? Jednego pijaka na ulicy mniej (to tyle z teorii)![]()
ale kierowca raczej byl trzezwy
Raczej. Ale może jednak by coś załapali. Zalani rodacy uwielbiają sei wdawać w dyskusje z policjantami i pokazywać jakie to są z nich kozaki.