Teoretycznie tak bo presostat to czujnik ciśnienia a nie obecności czynnika. Tylko że ja bym nie uruchamiał sprężarki na azocie bo się po prostu zatrze. To są sprężarki łopatkowe.
Teoretycznie tak bo presostat to czujnik ciśnienia a nie obecności czynnika. Tylko że ja bym nie uruchamiał sprężarki na azocie bo się po prostu zatrze. To są sprężarki łopatkowe.
Gosciu mowil mi zeby nie wlaczac klimy na tym azocie bo sie moze spieprzyc. Wpuszczal mi juz barwnik i sprawdzal na drugi dzien lampa czy nie ma nieszczelnosci ale nic nie bylo widac. W nastepnym tygodniu wyjezdzam za granice i znowu musze nabic klime i jeszcze raz mi sie ulotni bo i tak nie wiadomo gdzie lezy problem.
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani
Gdzie ten czop sprawdzał? Przecież pisałem ż żeby wszystko sprawdzić to trzeba się dokopać do wszystkich przewodów i nagrzewnicy. A on co? Pewnie tylko pod zderzak imbecyl patrzył......
Otworzyl maske i tak sprawdzal. Gdybym mial wiecej czasu to dalbym do jakiegos innego serwisu ale jak juz pisalem nie wyrobie sie zbytnio. Dzieki za pomoc.
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani