Oki, dzięki i pozdrawiam
Oki, dzięki i pozdrawiam
Miałem kiedyś podobne objawy. Po wymianie świec,przepływomierza i przewodów wysokiego napięcia - autko nie do poznaniaA co do Sondy Lambda też już ją swego czasu wymieniałem,komputer pokazywał że jest zimna a ja jako kierowca oprócz większego spalania nie odczuwałem żadnego spadku mocy.. Pozdrawiam i życze powodzenia
![]()
Daj znać jak Ci się uda coś z tym zrobić proszę...
no kabelek tak, wszystko niby pięknie i fajnie tylko pytanie czy koleżanka sobie poradzi? bo jak nie masz zamiaru nigdy więcej z niego korzystać to lepiej jechać do Aso na diagnostykę... bo z samego kabelka unidiagiem i tak nie zawsze zdiagnozuje...
Ja jestem bardzo zadowolony z kabelka w przeciwieństwie do diagnoz w ASO gdzie nic właściwie się nie dowiedziałem. Co drugi dzień z niego korzystam by sprawdzić czy wszystko gra. Narazie żadnych nowych błędówNapisał provokator
No chyba że ten kabelek nie wyłapuje wszystkich błędów, w co jednak wątpię.
wyłapuje wszystko co można wyłapać za pomoca takiej diagnostyki![]()
Jak będę już po wszystkim dam znać co i jak, czekam tylko na powiększenie sumy na koncie do końca miesiaca.pozdrawiam i dziękuję za wszytskie sugestie
Chcę kupić orginalną sondę lambde w ASO kosztuje 700-800zł +robocizna :shock: trochę to kosztuje, stąd moje chwilowe zwlekanie z tym wszytskim. pozdrawiam
w intercarsie kupisz taka sama a o połowe taniejNapisał Izabela
Witam, dzisiaj byłam w ASO, powiedziałam im , że mam do wymiany sonde, tyle, że nie wiedziałam którą ;// ,dodatkowo opowiedziałam im zachowanie mojej kapryśnej Alfuni, więc podłączyli ją do examinera,oprócz padniętej sondy niw wykazało nic,,była to sonda tylna katalizat., mam teraz nowiutką, choć trochę bolało przy płaceniu,ALE CZEGO SIĘ NIE ROBI DLA SWOJEJ NIUNI
.Tak więc narazie moje problemy się zakończyły,będę cieszyć się ze śmigania Bellą
.Dziękuje bardzo za wszytskie spostrzeżenia i pozdrawiam