to zobaczę jutro jak wróce z yoba o co kaman, tak jak kojarzę to nie mam podpiętej kostki ISO z obrazka w/w D. Bo w niej nie ma wszystkich kabli, ale teraz już wiem jak powinny iść, to myślę że dam radę sobie jutro z tym bądź w sobotę. Dziękuje za pomoc konkretną.
- - - Updated - - -
Myślę że wcześniejszy włąściciel chciał radio mieć zwykłe na płytki bez kupowania zmieniarki bądź laudka bądź zmieniearki mp3.
- - - Updated - - -
Szrot to nie jest bo sprawdzona w serwisie alfy w opolu i przebieg orginalny i zadbana
Problem dalej występuje.... Zakupiłem kostki ISO, brakowało mi kostki "A" ze schematu radia. podłączyłem według rozpiski i nic, cisza dalej na radiu, bezpiecznik cały 10. A gdzie znajkduje się antena może ona jest odłączona gdzieś...
- - - Updated - - -
Znalazłem antenę i wygląda że wszystko jest cacy, a radio nie działa dalej, na dodatek ktoś spiepszył wejscie na kasety bo nie chce wejść kaseta... Mam pytanie jak wlutuje się żeby zrobić sobie wejście liniowe ja mini jacka to bede miał dźwiek?
Sprawdziłeś czy do wzmacniacza dochodzi napięcie oraz czy dobry masz bezpiecznik F4 15A pod kierownicą.
Rozumiem, że pisząc kostka A, masz na myśli kostkę D z podanego wyżej rysunku.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Mam rozumieć, że spalony był wspomniany bezpiecznik.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Kabel od wzmacniacza tego na prawym boku był uszkodzony, wymieniłem i wszystko zaczęło grać![]()
Witam. Czy dysponuje ktoś schematami podłączenia ICS 2002r(z navi i tel) i 2000r(goły)?? Wymieniłem ICS z 2002r na 2000r golasa i nie chce wogóle wystartować. Możliwe, że są różnice w podłączeniu. Zasilanie stałe jest ok.