Nic nie czyść, kabelek i logi. Napisz w regionie do kolegów z okolicy może ktoś ma i pomoże ci zrobic logi ewentualnie coś ustalić, na ogół ludzie są życzliwi.
Nic nie czyść, kabelek i logi. Napisz w regionie do kolegów z okolicy może ktoś ma i pomoże ci zrobic logi ewentualnie coś ustalić, na ogół ludzie są życzliwi.
Czytałem troche na forum pisało o pompie w baku, o regulataorze cisnienia oraz czujniku połozenia wału rozrzadu juz sam nie wiem rece mi opadaja od tych mechaniku przestudiowałem ich juz ze 3 ;/ a jak widze ta marchew to juz mnie ch.... strzela;/ a ostatnio kazałem sprawdzic mechanikowi pompe turbine i wtryski to wiem ze pompa ponoc dobra bo cisnie 300 barow reszta niby tez ;/
- - - Updated - - -
a co do tego kabla to jaki bo na alego nie znalazłem vag-a do alfy;/
albo moze zna ktoz tu z forum jakiego dobrego mechanika niedaleko Wielunia bo u mnie co jeden to gorszy tak zwani unijni mechanicy z dotacji
Kup jakikolwiek kabel na OBDII. Poza tym parę tematów wcześniej jest o tym temat tak więc trochę poczytaj
Ja będę miał na dniach polutowany. Ale może szybciej kupisz.
to co ja mam zrobic![]()
Wieluń? To nie Łagiewniki?
- - - Updated - - -
Jak sam nie umiesz grzebać to popytaj na regionalnym kogo polecają
- - - Updated - - -
Jak nie umiesz sam pogrzebać to popytaj na regionalnym kogo polecają
uu do ciebie to ja mam kawał drogi;/ ja z Łagiewnik kolo Wielunia Czestochowy
- - - Updated - - -
Jak powiecie co gdzie i jak to sie zrobi i samemu
- - - Updated - - -
http://allegro.pl/kabel-diagnostyczn...750564213.html taki jest oke?
Z tego co widzę do marka masz 20 min z butaChłopaku bierz 6-pak uśmiechnij się do marka i już masz diagnozę, a co najważniejsze pomoc.
![]()