na gotowo do wyjazdu 3000zł
na gotowo do wyjazdu 3000zł
Tak liczyłem, że pewnie koło 3tyś. zapłacę może i nawet więcej no ale zobaczymy. Rozważę każdą z opcji. Jeszcze tylko jeżeli możesz to odpowiedz mi na pytanie które zadałem wyżej.
coś koło tego zależy jaki rejon polski
- - - Updated - - -
nie nic sie nie stanie tylko w tedy gdy będzie gold to niech puszcza ci faro przewód lub miedź fi 8 do przodu bo często tak robią ze robią redukcje na fi 6 i to jest prawie tak samo jak byś miał silvera ale u ciebie wystarczy silver i wszystko puść faro przewodem nie miedzią i bedzie git bo faro ma troszeczkę wiekszy przekrój nisz miedz fi 6 a no i kasowo taniej jest silver niż gold
No skoro mówisz, że silver wystarczy w zupełności, to pozostanę chyba jednak przy Nim. Po prostu zależy mi, żeby instalacja była na prawdę założona na wysokim poziomie i starannie poprowadzona. Skontaktuje się z tym warsztatem w Mławie i podpytam jeszcze co i jak.
Dzięki i Pozdrawiam![]()
Jeśli będziesz zakładał ten gaz w Mławie i u tej osoby o której myślę to uważam, że nie zaproponuje Ci on Silvera. Z reduktorów tanio i w miarę nieźle to AC 250, Niko. Z innych (droższych) to Lovato SHP, a jeszcze lepiej to IG1 od Landi. Tyle że to już droga zabawa. Miedź "8" lub faro 13 i wielozawór ekstra do tego.
Faro może i ma troszeczkę większy przekrój ale i tak powstaną kryzy na złączkach... co do silvera nie byłbym taki pewien ze to obskoczy, przy grzecznej jeździe może i tak ale przy pałowaniu na bank poleci ....aczkolwiek kolega może ryzykować... i nie prawdą jest że nie ma różnicy czy silver czy gold na fi6... Ja bym takie coś koledze zaproponował LPG-TECH 3/516, reduktor AC R01 czerwony 250,Wtryskiwacze Hanna; Barracuda lub WGS. Wystroić porządnie (może za pomocą sondy szerokopasmowej...) i cieszyć się jazdą...
Ostatnio edytowane przez Winiar00 ; 30-11-2012 o 22:28
Chłopaki, powiem Wam tak... jak każdy lubię sobie czasem przycisnąć i przeciągnąć po obrotach (w końcu od tego jest 3.0 V6), ale wiadomo że nie będzie to wyglądało tak przez całą moją jazdę. Dlatego też, chciałem żeby ktoś zaproponował najlepsze rozwiązanie do tego silnika, tak żeby wytrzymało że tak powiem "pałowanie" i spokojną jazdę..
W Mławie, jeżeli bym zaproponował swój osprzęt to Oni by się do tego ustosunkowali? Czy raczej zainstalowali by to co Oni uważają za słuszne?
Wtrące tylko swoje 3grosze....
Nawierty nie mają być jak najniżej tylko koniecznie przy zdjętych kolektorach i podstawach wtrysków należy zrobić nawierty w podstawach wtrysków tuż obok wtryskiwaczy benzynowych. Pod takim samym kątem jak wtryskiwacze benzynowe.
W ŻADNYM WYPADKU NIE ROBIĆ NAWIERTÓW W RURKACH KOLEKTORA !!!!
Co do osprzętu...
Sterownik stag 300 isa2 lub lpgtech 316/516
Wtryskiwacze hana lub wgs
Reduktor IG1 Meg, Zavoli Zeta S, KME Gold lub Scorpion GT.
Koniecznie miedź 8mm lub Faro zamiennik 8mm..
Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniu odpowiednich gazowników.
Przemyślałem wszystko i myślę, że zainstaluje coś takiego:
Sterownik: Stag 300 isa2
Wtryski: Hana (tylko jaki kolor?)
Reduktor: KME Gold
no i Miedź 8mm
Przed świętami spróbuje jeszcze wybrać się do Mławy i zaproponuje im ten osprzęt + zlecę instalacje
Jeszcze raz dzięki wielkie Chłopaki, wasze posty na prawdę mi pomogły
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Tytanowy ; 01-12-2012 o 13:57