jak kable są to masz spoko wpinasz wtyczke przykręcisz i gotowe.
powodzenia.
ja potwierdzam. pod tapicerka w bagazniku kiedys znalazlem wiazke pod subwoofer http://www.forum.alfaholicy.org/156/...za_kostka.html
Sam osobiscie myslalem o fabrycznym subwooferze ale sobie odpuscilem i kupilem taki maly aktywny blaupunkta, przy okazji wymienilem fabryczne glosniki z drzwi no i jak narazie mam wytlumione przednie drzwi, tylne narazie czekaja na lepsze czasy![]()
Drąże właśnie temat tego fabrycznego sub-a No Bose , ale jak pisze Daniel375 kostka jest ,ale najpewniej tylko w rocznikach 2000-2001, być może jeszcze 2002 po lifcie wnętrza.
Po pełnym FL kostki takowej nie znalazłem - rozebrałem pół auta z tyłu - nie maStąd prośba - ma ktoś jakiś schemat podpięcia w kostce? Mniej więcej jest to tu zarysowane (też na ten temat) :
http://www.forum.alfaholicy.org/156/...za_kostka.html
ps. sub rozebrałem i jest tam wzmak i przyzwoity głośnik 16.5cm (fotki sa na 1 stronie) . Jak pisali ci, co słuchali gra nie gorzej niż Bose. Mówimy o całkowitej serii.
dawno temu i nieprawda: 33 1.8td rosso - 146 1.6ts nero - GTV 1.8ts nero - 156sw 2.4Jtd nero - 156sw 20v grigio luce di amalfi - GT ts blu chiaia di Luna - 156sw 20v grigio metalico - 166 Jtd cf3 nero volcano - 166 2.5V6fl - 159fl sw jtdm 16v grey indigo
Kupił ktoś ten sub.z aukcji?
Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
"What We Do In Life, Echoes In Eternity"
Koledzy mam taki sam sub w mojej 156 sw i napiecie jest w kostce ale w ogole nie rusza, bezpiecznik zmienilem i tez nicz sygnałem od radia bym sobie poradzil bez problemu bo woze wzmacniacz w bagazniku a skrzynka z moim 30 cm glosnikiem stoi w garazu. Glosnik z oryginalnego suba jest calkowicie padniety ale mysle ze bedzie dalo sie cos z tym zrobic. Cewka w oryginale sie calkowicie zablokowala a zawieszenie gorne porwane jest na szczepy.
![]()
to jest sub BOSE z GTA
Chcesz logo to masz.
ja myslalem o zalozeniu sobie tego zestawu w sedanie... ale podejdzie tez ta skrzynka i wgl?
No to jutro rozbieram u siebie bagażniki szukam wtyczki, chociaż marne szanse bo dzisiaj szukałem wtyczki tempomatu i niestety brak
![]()