właśnie w jednym z odcinków tego programu, chyba z peugotem 205gti, było pokazane, tzn on wtedy malował tylną półkę, z szarej na czarną![]()
właśnie w jednym z odcinków tego programu, chyba z peugotem 205gti, było pokazane, tzn on wtedy malował tylną półkę, z szarej na czarną![]()
czarna struktura i bd super![]()
ale czarnego lakieru nie zagłaskasz tak fajnie jak alkantary![]()
no wiadomka, dobrze chociaż że podsufitka + słupki są materiałowe a nie jakiś tandetny plastik![]()
Zgadza się. Mam szyber. Może dlatego tylko jedna lampeczka? Można gdzieś zobaczyć ten odcinek z malowaniem tej półki? Chętnie sobie zobaczę jak to wygląda podczas spreyowania![]()
W telewizorze to wygląda normalnie, ale gwarantuje Ci że w dotyku to nie będzie przyjemne. No i wraz z upływem czasu będzie płowiało. Testowane kiedyś w Golfie Mk2
Też mam szyber i jest jedna lampeczka. Dla mnie jest ona bardziej praktyczna, ponieważ daje więcej światła.
Ostatnio edytowane przez PRE2ES ; 21-01-2013 o 08:07
tu masz cały odcinek http://seriale.dedd.pl/fani-czterech...eot-205-GTi-19 w telewizorze to wygląda dobrze, ale nie wiem jak w rzeczywistościna pewno obicie będzie lepiej wyglądało ale szpraj jest kilka razy tańszy
![]()
Dorzuć Led SMD i będziesz miał więcej światła tam i nie potrzebna ci podsufitka z dwiema lampkami. Ja tez mam 1 na środku i szyber dach. Tyle że wymieniłem całe podświetlenie środkowe na led smd i świeci w nocy doskonale.
A możecie pokazać tą jedną lampkę z tyłu? Bo nigdy nie widziałem a ciekaw jestem tego bardzo.