u znajomego w sklepie na bank widzialem .. ale tylko dlatego ze kiedys nazamawiał i nikt tego nie bierze
Co kurde złego jest w filtronie ?
u znajomego w sklepie na bank widzialem .. ale tylko dlatego ze kiedys nazamawiał i nikt tego nie bierze
Co kurde złego jest w filtronie ?
147 powodów do zadowolenia
Otwierasz Filtrona filtr paliwa do Alfy JTD , a w środku masz Chińczyka ( dwa razy już tak miałem). Ufiego kupowałem ostatnio na alledrogo i wcale drogo nie było![]()
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Problem z filtrami UFI jest że nie wszystkie hurtownie motoryzacyjne mają je w swojej ofercie,gdyż nie wszystcy klijenci znają tą markę,w porównaniu np.z Bosch-em,Mann-em,Filtron-em,Knecht-em i wieloma innymi.
No tak, bo te marki są wszędzie a Ufi trzeba poszukać.
Ten filtr paliwa 24h2O04 mają w fajnej cenie, inne firmy proponują cene hurtową na poziomie takim jak Ufi ma detal.
Ostatnio edytowane przez Gepard ; 06-02-2013 o 08:24
-------
A będzie dla mnie na piątek filterek powietrza i oleju?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ale jesli dbasz o bellę i wymieniasz wszystkie filtry regularnie to możesz śmiało kupić inne znanej firmy.
- - - Updated - - -
Na pewno nie odbiegają jakością od orginału!
- - - Updated - - -
Gwarantuję Ci to i polecam Knech-ta lub Hengst-a,ewentualnie MANN-a.
-------
Tak jak napisałem na początku - wcześniej używałem Mann i pewnie taki bym kupił tym razem gdyby nie to iż chciałem sprawdzić jak spiszą się filtry UFI. A ich trudniejsza dostępność tym bardziej zmobilizowała mnie to przetestowania. Jutro przyjdzie do mnie olej i płukanka Liqui Moly więc w sobotę będzie wymiana.
No to w piątek się po nie zgłoszę.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Filtr UFI są dobrze dostępne pod ich marką SOFIMA, w FOCIE np kupisz SOFIMA pod nazwą KAGER, częstą nawet opakowania nie zmienią.