U mnie jest tak samo ponizej 3 stopni i szyba grzeje, dośc irytujące w mieście gdy podjezdzam tylko po coś gasze odpalam i znów grzeje.
U mnie jest tak samo ponizej 3 stopni i szyba grzeje, dośc irytujące w mieście gdy podjezdzam tylko po coś gasze odpalam i znów grzeje.
A macie może jakiś pakiet zimowy (podgrzewane dysze spryskiwaczy itd.)?
Kabelki do podgrzewanych sprysków mam ale spryskiwacze nie są podgrzewane, elektrycznej nagrzewnicy także nie normalnie sie nagrzewa.
Przeglądnąłem Multiecuscan, ale nie widzę takich opcji do ustawienia, we wszystkich rodzajach klimatyzacji, czy w innych miejscach, więc pewnie nie da się tego zmienić. Sam muszę zwrócić uwagę, ale jak już pisałem, nie widziałem takiej funkcji...
A masz może czujnik zaroszenia przedniej szyby?
Kurcze, tak próbuję dojść, czy faktycznie we wszystkich 147 jest taka funkcja, czy tylko "w wybranych"? A jeśli nie w wszystkich, to cholera w których?![]()
A gdzie ten czujnik ? Mam nasłonecznienia ten na desce.
za lusterkiem wstecznym. Taki czujnik obok czujnika deszczu (nie muszą wystąpić razem). Ten czujnik wywołuje nawiew na przednią szybę celem usunięcia zaparowania.
No właśnie sam się zdziwiłem, przeglądając instrukcje, gdzie jest napisane, że to normalne zachowanie? Czyli moja alfa jest "nienormalna"?