To napiszesz jakie są zmiany lub czy ich nie ma.
To co możesz sprawdzić podnosząc maske to sprawdz czy wszystkie rury od turba, intercoolera, puszki filtra i kolektora są szczelne, nie zsunęły sie albo opaski nie poluzowały.
To napiszesz jakie są zmiany lub czy ich nie ma.
To co możesz sprawdzić podnosząc maske to sprawdz czy wszystkie rury od turba, intercoolera, puszki filtra i kolektora są szczelne, nie zsunęły sie albo opaski nie poluzowały.
No ok to ja skończe prace to tak zrobię. Wieczorem napisze co i jak...
no i gruszke z turbo, czy się odpowiednio wychyla na reakcje gazu
Dobra już po oględzinach. Grudzki z turbo tylko nie sprawdziłem, ale nawet nie wiem jak. Ale tak, sprawdziłem rurę od intercooler'a do silnika, była troche obluzowana to dokręciłem, posprawdzałem również inne przewody i wszytko ok. No i przejechałem się po odpięciu przepływomierza, diametralna zmiana od 2k samochód ma znaczące przyśpieszenie, lepszy komfort jazdy nie zamula, potem znów podpiąłem przepływomierz i znów to samo zamula i wgl nie odczuwać wciśnięcia pedału gazu. Czyli to jednak przepływomierz?
No to spoko, teraz tylko zamówić przepływomierz i bella wróci do swojej agresywnej jazdy![]()
do czasu następnej usterki ;d
Koledzy rozjaśnijcie mi w głowie, gdzie jest przepływka w mojej Alfie i jak się mam dostać żeby ją odpiąć, najlepiej jakieś foto ,mam takie same objawy jak Kolega Krisday -dzięki
Musisz wyciągnąć akumulator i jego podstawę żeby ja zobaczyć.
Dzięki za podpowiedź