Roboty z wyjęciem panelu jest dosłownie kilka - kilkanaście sekund.
Drucik przewlekałem przez dziurkę, która tam już jest. Tzn jest miedzy tymi dwoma wypustkami, z których jednej nie masz.
Roboty z wyjęciem panelu jest dosłownie kilka - kilkanaście sekund.
Drucik przewlekałem przez dziurkę, która tam już jest. Tzn jest miedzy tymi dwoma wypustkami, z których jednej nie masz.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
oki tylko musze ogarnac jak to wyjąć i za tydzień wyposaże Alfe w drucik![]()
A co chcesz konkretnie ogarniać jak wyjąć?
Dzisiaj zabrałem sie za naprawe ale musialem zdjac caly bok bo mi panel sie posypal i te małe "pipki" powylatywały odpowiedzialne za docisk do plytki sterujacej jenda sie zgubiła ale zwykla pineska spiłowana (ostry koniec) idealnie sie nadała drucik zamocowany i wszystko ladnioe pieknie działa jak narazie hehe![]()
Pozdro![]()
Na przykładzie panelu sterowania szybami pasażera - ten kierowcy pewnie analogicznie.
mocowanie dolnego elementu panelu, ()czerwone - wypustki mocujące, ()żółte - otwory mocujące
mocowanie górnego elementu panelu, ()czerwone - wypustki mocujące, ()żółte - otwory mocujące
ok. udalo sie. Dziekuje serdecznie
Ostatnio edytowane przez arturd4 ; 19-06-2013 o 15:19
Ja dzisiaj się za to zabrałem i żałuję ;/ tyle roboty, a rezultaty takie sobie, słabo to pomalowałem. Do tego za cholerę nie mogłem wyjąć samych rączek i pomalowałem je na boczkach (co też nie wyszło najlepiej)... co mogę dodać od siebie: Do samego spray-u dokupcie lakier bezbarwny i jakiś podkład bo tak to lipa wyjdzie i pewnie porysuję się jeszcze gorzej wraz z użytkowaniem.