no to mnie załamaliście. może spróbuje ja odpalic jak zimna jest
no to mnie załamaliście. może spróbuje ja odpalic jak zimna jest
widze kolega icek z Garwolina tak jak jaa co do Twojego problemu. Sprawdzales stan oleju? czy na bagnecie wgl widac olej i czy sa widoczne drobne opilki metalu? moze poprostu poszedl Ci czujnik polozenia walu. Bo mysle ze tak przez te sto metrow bys nie zatarl silnika. wiem to z autopsji bo swoim starym peugeotem przejechalem bez oleju ponad 6 km bo mechanik kur** nie dokrecil korka olejui w misce i go zgubilem po drodze. ale silnik i tak odpalal po tym tylko ze panewki bylo slychac.
A no z Garwolina a dokładnie z 15 km pod Garwolinem mieszkam. Wczoraj jak po ciemku sprawdzałem to olej na bagnecie był i pod korkiem również było go widać. Aczy temperatura nie powinna wzrosnąć jak się zatar?
temperatura na pewno by wzrosla bo przy zacieraniu wystepuje zwiekszone tarcie spowodowane brakiem filmu olejowego. A skad jestes? moze rzeczywiscie to czujnik. masz kabelek zeby zdiagnozowac? Skąd dokladnie jestes? jak cos to moze podjade z lapkiem i kablem i podlaczymy. okaze sie czy sa jakies błedy
Miejscowość Melanów znasz?? Niestety kabelka niemam( miałem zakupić w kwietniu. Jeśli miał byś czas?
- - - Updated - - -
właśnie a mi sztywno trzymała 88 stopni
wiem wiem gdzie toSrebrna alfa?
czesto widuje srebrna. A czas to bym znalazl
tak srebrna strzala. wsiadlem nie chciałem wysiąść i musiałem zakupic.
heh ja na alfe juz dlugo chorowalem i mialem tak samo. a zaczeło sie od alfy brata. mial 33 1.7 boxera wracajac do tematu, Kiedy masz czas to bysmy sie zgadali. Probowales moze dzis odpalic? jakies nowe info co sie dzieje?
jeszcze nie próbowałem. cały dzień mam czas. dzie się nie wybieram. więc ja bym się dostosował do ciebie, nawet móg bym po ciebie podjechać tylko gdzie?
ja jestem z Unina dokladnie. 6 km od centrum Garwo. Wiesz ja bede sie gdzies krecił po poludniu. Zjem obiad ogarne sie troche bo jeszcze lekko wczorajszy jestem heh i bede wolny. Podaj nr tel do siebie