wolalbym jakies rozwiazanie gdzie sam bym mogl zobaczyc
wolalbym jakies rozwiazanie gdzie sam bym mogl zobaczyc
Lada chwila powinien pojawić się mój temat w dziale "Zrób to sam". Nie rozumiem, czemu jeszcze go tam nie ma, pisałem do moderatora PW i nadal nic.
ja bym na Twoim miejscu sprawdził przekaźnik (ten koło bezpieczników pod kierownica). Najlepiej podpiąć z innej GT, działający i będziesz miał lub nie, winowajcę.
WItam, ja mianowicie taki problem zauważyłem od wczoraj że : nie jestem pewien czy szyba działała na otwartych drzwiach ale chyba tak, teraz na pewno nie działa, i na przykład jak otworze i i spowrotem trzasne drzwiami drzwi raz drugi to szybka się opuszcza te kilka mm ale nie domknie się do samego końca i tak zauwazylem ze szumi w aucie. Jak nacisne przycisk żeby dosunąć szybę to się dosunie i jest ok, jak otworze zaś drzwi z dwa razy to zaś jest niżej po zamknięciu. I jeszcze jedna taka sprawa że opuszczanie szybki działa normalnie a podnoszenie jak trzymie guzik to tak co kilka centymetrów i staje i zaś muszę przycisnąć.
Proszę o porady co według was by to mogło być. Bezpiecznik jakiś silniczek czy cos ?
Było dobrze i jak umyłem autko to zauwazyłem że jest niżej szyba. Zalało się coś czy co nie wiem sam. Były też myte szyby, nie wiem czy ma to jakiś związek ? Że się ktoś sparła na niej dziewczyna czy co ? NIe wiem.
Spróbuj odłączyć aku na godzinkę a później zaprogramuj szyby na nowo.