Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Karta do GT

Szyszkin
    Gość

Domyślnie Karta do GT

Witam, od paru dni jestem posiadaczem Alfy GT 2,0 JTS. No właściwie nie ja ale moja szanowna pani małżonka
    Mam problem bo kupiła auto ale bez tej karty co to się ją wsuwa po prawej stronie radia (poprzedni właściciel zgubił), znacie może kogoś lub jakiś inny sposób jej dorobienia niż przez serwis ??
    A drugi temat to, gdzie mogę kupić nie wiem znacie może jakieś strony lub sklepy, a może ktoś z was ma na sprzedaż, tą prawą nakładkę na próg (spoiler, owiewka) zwał jak zwał. Ta co idzie po całej długości na progu. Był bym wdzięczny za pomoc bo nie udało mi się tego nigdzie jak na razie znaleźć. I jak możecie podeślijcie jakiś link do sklepu z częściami mechanicznymi (potrzebuję przeguby zew. i poduszki zawieszenia silnika) pewnie macie jakieś do polecenia. Z góry dziękuję i pozdrawiam

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    156 2.5 V6 SW jakiś SP, 02r. / 147 1.9 jtd 8v 115km. 3d czerwona :)

Domyślnie

Czołem Kolego!
    Widzę, że jako nowy nie zadałeś sobie trudu ani przeczytania regulaminu, ani uzycia lokalnej wyszukiwarki, ani googla.
    No aleś nowy więc:
    http://www.radio-code.co.uk/alfa-radio-codes.html

Odnośnie progu to nie wiem, a sklep z częściami polecam www.autosklep24.pl

Przeczytaj w wolnej chwili regulamin....

Szyszkin
    Gość

Domyślnie

Poczytam, ale i tak dzięki

alfagt19jtd
    Gość

Domyślnie

serio chcesz kupić dużą kartę SIM ?

spoiler/owiewka na całej długości progu w GT ? może kupiłeś jakieś inne auto, mam GT, miałem inne GT ale owiewek to nie czaję
    chyba że masz na myśli listwę progową widoczną po otwarciu drzwi ?

jesli tak dzwoń tu > http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=19689900

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

Odnośnie tej nakładki na próg to chodzi Ci o tą chromowaną z napisem "Alfa Romeo" tak? Sprawdź na allegro sprzedawców pod nickami "tylkofiat" lub "tanifiat". Koledzy polecali do zakupu wszelkich niewielkich elementów. Z dostępnościa bardzo u nich dobrze. Cenowo wszyscy mówią, że taniej niż serwis, mi wycenili trochę drożej. Możesz też popytać w ASO

alfagt19jtd
    Gość

Domyślnie

myślisz że będą tańsze niz używane ?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Cytat Napisał Szyszkin Zobacz post
    Mam problem bo kupiła auto ale bez tej karty co to się ją wsuwa po prawej stronie radia (poprzedni właściciel zgubił), znacie może kogoś lub jakiś inny sposób jej dorobienia niż przez serwis ??
    Czyli coś takiego:

Można kupić kartę SIM i nie wyłamywać, lub jeśli ma się wyłamaną to da się na wzór tego oryginalnego z:

Szyszkin
    Gość

Domyślnie

[QUOTE=alfagt19jtd;1164487]serio chcesz kupić dużą kartę SIM ?

No jak jest to możliwe poza ASO to tak bo nie działa mi tylko nawi i połączenie z tel a w ASO krzyczą 600zł trochę szkoda

- - - Updated - - -

[QUOTE=alfagt19jtd;1164487]
    może kupiłeś jakieś inne auto,

NIe no stary tyle to jeszcze wiem zresztą strzelę fotki i wstawię, nie wiem czy jest to oryginalne czy ktoś sobie wstawił, ale jak na moje to fajnie z tym wygląda tylko dobrze by było co by było po obu stronach bo wiecie aerodynamika siada i będzie ściągać na lewo podczas jazdy