Mnie tezNapisał adasco
, utluke go na weekend :twisted:
Plastiki pojade silikonem w sprayu,tez mnie wkurzaja jak zimno.
Mnie tezNapisał adasco
, utluke go na weekend :twisted:
Plastiki pojade silikonem w sprayu,tez mnie wkurzaja jak zimno.
Wydaje mi się że plastiki w samonośnej karoseria zawsze trochę potrzeszczą na nierównościach bo na równej drodze jest cisza.
A mi to nie przeszkadza, może nie cita tak głosno jak u Was i dlatego.
PabloGarage Group
www.pablogarage.pl
Mechanika / Renowacja powłoki lakierniczej / Flokowanie
facebook.com/flokujemy
U mnie na równej drodze rónież cisza - tyle, że gdzie u nas są równe drogi? Szkoda, że nikt nie miał do czynienia z tym zestawem reperacyjnym NOVOL Plus 710, bo nie wiem czy kupić czy nie. Drogi wprawdzie nie jest, jednak nie chodzi o te pieniądze a o zmarnowany czas i robienie "obory" w ten ziąb przed blokiem ;//
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
Zakładając ten temat umieściłem go w dziale 145/6, bo głównie uzytkownicy tego modelu skarżyli się na różne dźwięki.
Moderator jednak przeniósł sobie ten temat do działu ogólnego i niektóre osoby ze 156 się dziwią o co chodzi..
Mi w mojej 145 tez skrzypia te dziady,ale narazie nic z tym nie robilem,choc wkurza mnie to niemilosiernie![]()
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
Dokladnie, uzytkownicy 156 nie wiedza co to znaczy skrzypienie plastikowZapraszamy na jazde 145/6 po naszych drogach
![]()
Właściciele 164 też nie. A jak ze 155?Napisał showtime
http://fiergloo.blogspot.com lub http://fiergloo.pl/ - moje spojrzenie na motoryzację
2007-2008: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v
2008-2018: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v Automat
2014-....: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL
2018-2021: Lancia Kappa 2.4 JTD 10v
2021-....: Alfa Romeo 159 1750TBi
u nnie czasami coś zatrzeszczy .. ale to bardzo żadko i niewieleNapisał fiergloo
![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
W 159 niestety skrzypi na nierównościach mimo dużo lepszych materiałów niż w 156 .Ech ta włoska dokładność , aczkolwiek rozmawiałem z użytkownikiem BMW 645 i też od czasu do czasu świerszcz mu sie odzywa. :shock: