nie ma co sie napalać. To bedzie tylko troszke "zmienione" Ghibi...
nie ma co sie napalać. To bedzie tylko troszke "zmienione" Ghibi...
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Takie cuś ło się pojawiło:
![]()
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Kurcze a może to nie będzie wcale samochódmam nadzieje ze nie pokarzą mam wahadłowca. Wszystkie wizualizacje wskazują ze jednak auto.
Atmosfera gorąca ale ja tam spokojnie czekam.
Ja osobiście teraz go na pewno nie kupię ale będę się cieszył ze AR ma w ofercie więcej niż dwa auta w ofercie (nie mówię to o autach stricte sportowych )
Ostatnio edytowane przez interside ; 22-06-2015 o 12:13
Jakoś im bliżej prezentacji "giulii" tym mniej jadu wylewanego jest na marchione. Jakby ten model miał coś zmienić. Będzie odtrabiony sukces bo sprzedaż wzrośnie jak w Maserati na rok ,dwa ,a potem będzie jak z giulietta. Alfa potrzebuje szerokiej palety modeli.
Jakoś za nim pojawił się pan marchione alfa zawsze sprzedawała więcej modeli niż za jego rządów. Juz jedną słabiej sprzedająca się limuzynę klasy średniej wprowadził zobaczymy jak będzie z drugą. Jak ta nie zrobi wyniku 156-tki to na następną nie będziemy czekać 5 lat tylko chyba znacznie dłużej.
Ciekawe ile prawdy będzie w gamie silnikowej. 1750 TBi biturbo? 300HP 500 Nm? Brzmi interesująco. A środek ze zdjęcia powyżej moim zdaniem jest słabszy niż w 159.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
[/QUOTE] Nawet obraz wyświetlany na nawigacji się nie zmienił[/QUOTE]
Zawiesiła się podczas aktualizacji:-P :-D
Hahahahahahah spoko![]()