Wielkie podziekowania dla kolegi mat09 za udzielona pomoc/ a z racji, ze to dzial widziany- to, tak widzialem/ogladalem 159-ke dobra godzine na niepodleglosci
p.s zrobilem mape ale pasuje mi jeszcze podmienic na chwile ta nieszczesna przeplywke pzdr![]()
Wielkie podziekowania dla kolegi mat09 za udzielona pomoc/ a z racji, ze to dzial widziany- to, tak widzialem/ogladalem 159-ke dobra godzine na niepodleglosci
p.s zrobilem mape ale pasuje mi jeszcze podmienic na chwile ta nieszczesna przeplywke pzdr![]()
Pozdrowienia dla 159'ki po godzinie 15 na powstańców warszawy :] (ja jechałem w kierunku dąbrowskiego)
- - - Updated - - -
Pozdrowienia dla 159'ki po godzinie 15 na powstańców warszawy :] (ja jechałem w kierunku dąbrowskiego)![]()
Jest: 166 FL 2.4 2003 automat![]()
156 1.8 02' - ciągle w rodzinie
Była: Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2004 :]
Była: Alfa Romeo 33 1.7 8v - perełka mua.
Była: Alfa Romeo Gtv 2.0 TS 1999 :]
Dziękuję i również pozdrawiam![]()
Diagnostyka i modyfikacje softów; CHIPTUNING DPF EGR VSA TVA SCR info @ marcin [ małpa ] firma.xin.pl
Lublin, plac dworcowy , koło 12 wczoraj??
Maciek, czy to Ty jechałeś w pt ok. godziny 20 obwodnicą Sędziszowa?
i pozdrowienia dla 159 SW z ramkami, stojącej na polibudzie w Rze w piątek ok. 22, i 159 RNI lub RMI z ramkami, która skręcała w stronę ul. Cichej (pierwsza droga w prawo zaraz za mostem) około godziny 1-2, nie pamiętam dokładnie, która była![]()
Ta 159SW pod PRz to pewnie moja![]()
Pozdrowienia dla zaspanego Hundzflota spotkanego dzisiaj o świcie w Świlczy![]()
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
no a ja Huberta to już cale wieki nie widziałem. Nie zajezdzasz już na Witosa?? Pozdrawiam srebrna 156 2.0 JTS za która pozwoliłem sobie stanac ok.30 min temu na ul.Kolejowej(na wysokości Urzedu Skarbowego)-alfka bez ramek i kolege z czerwonej 147 widzianej na wysokości PKS Dębica na ul.Głowackiego tez jakies 30 min temu-alfa tez bez ramek
- - - Updated - - -
i jeszcze wczoraj czarny sedan 159(bez przedniego emblematu) widziany na drodze obok ogrodkow działkowych od ronda na Straszecin do cegielni
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html