Wymiana oleju i napinacza paska klinowego. Zalana pod korek, a dziś jadę po nową osłonę przeciwsłoneczną i plastikowy próg od strony pasażera![]()
Wymiana oleju i napinacza paska klinowego. Zalana pod korek, a dziś jadę po nową osłonę przeciwsłoneczną i plastikowy próg od strony pasażera![]()
A ja zabrałem ostatnio swoją 147 do gazowników żeby zajrzeli czemu jej gaz nie smakuje. Wymienili co trzeba i znów lubi gaz. Przy okazji domyłem porządnie karoserię nową myjką. Zdjęcia jeszcze mokrej w odpowiednim wątku.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Nie dziś, bo w sobotę, ale Alfa umyta, nawoskowana i zrobione zaprawki. Bez przodu, bo ten dzięki sąsiadowi jedzie do lakiernika za kilka dni.
Dziś zrobiłem trochę zakupów: rolka napinacza, wahacz, tuleje tylnych zwrotnic i zapach skóryMam nadzieję, że do soboty wszystko dojedzie.
166 2.4 JTD '00 - była
164 2.0 V6 TB '91 - była
156 1.9 JTDm '04 - już nie
156 1.8 TS '00 - juz nie ma
164 2.0 V6 TB '93 - jest
Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...
Umyłem ją.
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
a moja jutro bedzie miala zamontowane nowe tarcze z przodu i klocki z tylu tarcze juz drugi raz brembo nacinane naprawde polecam dlugo sie trzymaja i znacznie poprawiaja hamowanie troszke drozsze niz inne ale warto poprzednie zakladalem jeszcze w 2009 roku i dopiero teraz wymieniam znowu http://moto.allegro.pl/tarcze-przod-...580328596.html
o co k'mon???
I na tarczach zero rdzy?
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars