Jakby co mogę zająć się wysyłką. NIe wiem co prawda kiedy, ale wiem jedno - chcę zapach !!!!
Jakby co mogę zająć się wysyłką. NIe wiem co prawda kiedy, ale wiem jedno - chcę zapach !!!!
Powiem tak, jeśli chodzi o projekt to załóżmy, że użyty zostanie ten zaproponowany przez flatbeet, dalej pozostaje kontakt z "pumacholiczką" w celu wstępnego ustalenia szczegółów tj. kosztów, wykrojnika, wyglądu (ja proponuję jednak tą droższą wersję wyglądająca naprawdę zacnie. Dalej robimy ankietę odnośnie zapachów i też (z tego co pamiętam 4) najczęściej wybierane zostaną przyjęte wstępnie do realizacji. Następnie robimy zapisy lub kontakt z osobami które się już zapisywały. Zapisy po raz drugi bo przy tych które były częśc osób zapisywała się na 2-3 sztuki a później zgłaszała chęć zakupu na zapas większej ilości.
Ze względu na to, że nie ma chętnego do organizacji tego wszystkiego a temat bez takiej osoby mógłbym się wstępnie zgłosić![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
ja też bym sie pisał na taki sapach a nawet 2 lub 3.oczywiście projekt flatbeet
pozdrawiam
Ja zaczołem a Ty przejełeś inicjatywę - więc myślałem (tak wynikało z Twoich postów) że, sprawę dokończysz ale widze, że odpuściłeś...
Ponadto coś amigas się nie odzywa - czyżby zrezygnował? bo jak tak to już na 100% po zapachach bo bez sponsora nie podołamy... a i tak pewnie nie podołamy![]()
nie zrezygnowal, lezy chory ledwo chodzi nie moze odzyskac wlasnych projetkow i nie ma sily robic od nowa swoich musze zbic chociaz goraczke:/
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
To może podeślij dane firmy, nazwe i branże dla flatbeeta on się zadeklarował, że może coś by stworzył a widać, że chłop wie o co w tym chodzi - przynajmniej projekt już by był.
Kwestia sondażu czy ankiety - co do zapachow - można zamoić 2 rodzaje przy nakładzie 500 sztuk i tu prośba do admina, żeby umiescił takie coś gdzie tylko klikasz i automatycznie podlicza głosy (np. jak opinie o ramkach do tablic rej.)
P.S. A Ty amigas jakie rozwiazanie preferujesz sponsoring 50 % kwoty i 250 sztuk dla Ciebie na rynek lokalny czy sponsoring i reklama ogólnopolska?
na kazdej 2 stronie ja dokladam sie do calosci![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv