Strona 26 z 114 PierwszyPierwszy ... 16171819202122232425262728293031323334353676 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 1132

Temat: Zapytanie - zapachy zamochodowe z logo klubu

Miss Alfaholicy 2011 Romeo Avatar Lutraki
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Mito Distinctive 1.4 MPI MultiAir 16v 105 KM

Domyślnie

Jakby co mogę zająć się wysyłką. NIe wiem co prawda kiedy, ale wiem jedno - chcę zapach !!!!

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Powiem tak, jeśli chodzi o projekt to załóżmy, że użyty zostanie ten zaproponowany przez flatbeet, dalej pozostaje kontakt z "pumacholiczką" w celu wstępnego ustalenia szczegółów tj. kosztów, wykrojnika, wyglądu (ja proponuję jednak tą droższą wersję wyglądająca naprawdę zacnie. Dalej robimy ankietę odnośnie zapachów i też (z tego co pamiętam 4) najczęściej wybierane zostaną przyjęte wstępnie do realizacji. Następnie robimy zapisy lub kontakt z osobami które się już zapisywały. Zapisy po raz drugi bo przy tych które były częśc osób zapisywała się na 2-3 sztuki a później zgłaszała chęć zakupu na zapas większej ilości.

Ze względu na to, że nie ma chętnego do organizacji tego wszystkiego a temat bez takiej osoby mógłbym się wstępnie zgłosić

Użytkownik Alfa i Omega Avatar stereo
    Mieszka w
    Poznań, Poland, Poland
    Auto
    Brak

Domyślnie

Cytat Napisał drift-r Zobacz post
    Powiem tak, jeśli chodzi o projekt to załóżmy, że użyty zostanie ten zaproponowany przez flatbeet, dalej pozostaje kontakt z "pumacholiczką" w celu wstępnego ustalenia szczegółów tj. kosztów, wykrojnika, wyglądu (ja proponuję jednak tą droższą wersję wyglądająca naprawdę zacnie. Dalej robimy ankietę odnośnie zapachów i też (z tego co pamiętam 4) najczęściej wybierane zostaną przyjęte wstępnie do realizacji. Następnie robimy zapisy lub kontakt z osobami które się już zapisywały. Zapisy po raz drugi bo przy tych które były częśc osób zapisywała się na 2-3 sztuki a później zgłaszała chęć zakupu na zapas większej ilości.

Ze względu na to, że nie ma chętnego do organizacji tego wszystkiego a temat bez takiej osoby mógłbym się wstępnie zgłosić

ja nadal jestem chetny na zapachy zawsze mozna wziasc 2wiecej i jestem za wzorem flatbeeta

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar omen
    Mieszka w
    Piekary Śląskie
    Auto
    GT

Domyślnie

ja też bym sie pisał na taki sapach a nawet 2 lub 3. oczywiście projekt flatbeet
    pozdrawiam

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

ja tylko chciałem wam pomóc ( bo sam mam zapachy "swoje" )
    i wydaje mi się że pomogłem w obniżeniu ceny itp
    reszta już zależy od was - nie wymagajcie od innych że załatwią za was - sami to skończcie

Użytkownik Maniak resoraków Avatar SEBEK
    Mieszka w
    EŁK
    Auto
    Black 159 1.9 JTDm 150 KM 2007 r.

Domyślnie

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    ja tylko chciałem wam pomóc ( bo sam mam zapachy "swoje" )
    i wydaje mi się że pomogłem w obniżeniu ceny itp
    reszta już zależy od was - nie wymagajcie od innych że załatwią za was - sami to skończcie
    Ja zaczołem a Ty przejełeś inicjatywę - więc myślałem (tak wynikało z Twoich postów) że, sprawę dokończysz ale widze, że odpuściłeś...

Ponadto coś amigas się nie odzywa - czyżby zrezygnował? bo jak tak to już na 100% po zapachach bo bez sponsora nie podołamy... a i tak pewnie nie podołamy

ViP Romeo
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 75 2.0 TS 148KM, 1988r, Talbot Matra Rancho, 125p '71, 126p '85 Łada 2103

Domyślnie

nie zrezygnowal, lezy chory ledwo chodzi nie moze odzyskac wlasnych projetkow i nie ma sily robic od nowa swoich musze zbic chociaz goraczke:/
    ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam

http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html

Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv

Mieszka w
    EŁK
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał amigas Zobacz post
    nie zrezygnowal, lezy chory ledwo chodzi nie moze odzyskac wlasnych projetkow i nie ma sily robic od nowa swoich musze zbic chociaz goraczke:/
    To może podeślij dane firmy, nazwe i branże dla flatbeeta on się zadeklarował, że może coś by stworzył a widać, że chłop wie o co w tym chodzi - przynajmniej projekt już by był.

Kwestia sondażu czy ankiety - co do zapachow - można zamoić 2 rodzaje przy nakładzie 500 sztuk i tu prośba do admina, żeby umiescił takie coś gdzie tylko klikasz i automatycznie podlicza głosy (np. jak opinie o ramkach do tablic rej.)

P.S. A Ty amigas jakie rozwiazanie preferujesz sponsoring 50 % kwoty i 250 sztuk dla Ciebie na rynek lokalny czy sponsoring i reklama ogólnopolska?

ViP Romeo
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    AR 75 2.0 TS 148KM, 1988r, Talbot Matra Rancho, 125p '71, 126p '85 Łada 2103

Domyślnie

na kazdej 2 stronie ja dokladam sie do calosci
    ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam

http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html

Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv

Mieszka w
    EŁK
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał amigas Zobacz post
    na kazdej 2 stronie ja dokladam sie do calosci
    Tak, wiem ale chodzi mi o to czy chcesz w zamian polowe zapachów i będziesz sam w swoim otoczeniu rozdawał czy sponsorujesz połowę kwoty w zamian za reklamę na drugiej stronie i wszystkie zapach mają iść na sprzedaż dla klubowiczów?