taaaa tylko nie wiadomo czy nie trzeba bedzie na zimówkach przyjechac jak tak dalej bedzie...wtedy pozostanie tylko integracja![]()
taaaa tylko nie wiadomo czy nie trzeba bedzie na zimówkach przyjechac jak tak dalej bedzie...wtedy pozostanie tylko integracja![]()
o co k'mon???
Tak sobie ostatnio czytałem ten wątek i doszedłem do tego postu:
Nastąpiła moim zdaniem nieprawidłowa interpretacja zapisu ze strony ośrodka.
Oznacza to, że weekend to pobyt nie dłuższy niż 3 doby hotelowe, a tydzień to pobyt dłuższy niż 3 doby hotelowe (bez rozróżnienia na dni tygodnia itp.) czyli w przypadku naszego pobytu cena 220zł/doba przy 4 osobach lub 280zł/doba przy 6 osobach (30zł/doba za każdą dodatkową osobę powyżej kompletu) w domku jednorodzinnym oraz 350zł/doba dla Pilawy przy komplecie 9 osób.Domki Jednorodzinne: [cena na 4 osoby]Weekend, do 3 dób hotelowych........................................ ........270zł/doba
Tydzien, pow. 3 dób hotelowych........................................ .......220zł/doba
2. Pilawy: [cena na 9 osob]
Weekend, do 3 dób hotelowych........................................ ........450zł/doba
Tydzień, pow. 3 dób hotelowych........................................ .......350zł/doba
3. Opłaty dodatkowe:
Osoba dodatkowa powyżej kompletu........................................30 zł/doba
To tylko tak dla sprostowania jak ja zrozumiałem zapis na stronie ośrodka.
Co do ilości osób to moim zdaniem należałoby wypełnić ośrodek do ostatniego miejsca tak by umożliwić uczestnictwo w zlocie każdemu zainteresowanemu (w miarę możliwości). Wychodząc z prostego założenia - im nas więcej tym weselej i tym większa grupa prawidłowo zintegrowanych alfaholików.
P.S. Ligar - wysłałem dane na podany adres ale danych do wpłaty nie dostałem. Moja wiadomość nie doszła czy jeszcze info nie rozsyłałeś?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
no a ja chciałem wpłacic a nie wiem gdzie![]()
o co k'mon???
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
LIgar ale chodzi mi o to : Pod jakim względem były uzgadniane koszta noclegu doby ? Za domek na dobe ?? Bo pisałeś w temacie organizacyjnym o kwocie 275pln za noclegi - 5 dni na łeb ( 55 pln za dobe/ osobe ) . I czy to kwota brana pod uwagę dla pary na jeden domek czy przy pełnej obsadzie na domek . Bo wydaje mi się ,że dla niektóych to ma znaczenie . Bo jak za pełną obsade to ile wyniesie jakbym chciał ten malutki domek dla "siebie" żeby nie budzić innych lokatorów płaczem dziecka w nocyBo może wtedy taniej wyjdzie zrobić zlot w Egipcie heheheh
- - - Updated - - -
Dobra - Drift-r rozjaśnił mi swoim filozofowaniem troche umysł . Czyli wyjdzie ,że przy 4 osobach![]()
No to ja też mam prośbę do forumowiczów... Mianowicie będę na zlocie z 6 letnim synem... ja nie mam dużych wymagań co do lokum , imprezy i hałas mi nie przeszkadza...byle mi się jakiś forumowicz do łóżka nie wpakował, forumowiczka to prędzej( ale z wiadomych względów też nie chciałbym takiej sytuacji doświadczyć). Ze względu na dziecko chciałbym troszkę bardziej kulturalne lokum... (bez obrazy oczywiście - wierzę,że wszyscy alfaholicy są na wysokim poziomie). Jakby ktoś o spokojniejszym temperamencie nas przygarnął byłbym wdzięczny
![]()
Tą "forumowiczkę" to z edytuj nim przeczyta to matka Twojego 6-latka![]()
![]()