no to to akurat prawda;D ale trzeba to lotnisko obadac;D
A ta Wawrzkowizna powinna wyjsc mneij jak ten Ambasador;D
no to to akurat prawda;D ale trzeba to lotnisko obadac;D
A ta Wawrzkowizna powinna wyjsc mneij jak ten Ambasador;D
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Wawrzkowizna tak jak pisałem około 35zl za nocleg w domkach letniskowych wychodzi a jedzenie we własnym zakresie, optymalna wersja☺ w Łodzi taniej niż 70zl nie będzie, nie dla takiej liczby osób.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mało piszę, więcej robię a to moje pociechy
156 3.0
Dawne kochanki:
GT 3.2 (kochała najbardziej a teraz kocha ZjadaczKanapkow)
159 (zdradziła i poszła)
GTV (w trakcie renowacji w dobrych rękach GrzesieKW)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dodam kilka słów od siebie.
Skłaniamy się ku Wawrzkowiźnie ze względu na możliwości jakie daje ośrodek.
Jeśli chodzi o noclegi to możliwości jest tam kilka: część hotelowa, domki w lesie,
segmenty willowe, nowe domki o wysokim standardzie. Opcji jest dużo, bo może
być do tego wariant samego noclegu, ze śniadaniem lub pełnym wyżywieniem.
Teren ośrodka jest ogromny bo aż 50 hektarów na którym znajdują się:
- park linowy
- place ogniskowe (dla 350 osób)
- korty tenisowe
- boiska do siatkówki, piłki plażowej, koszykówki
- wypożyczalnia sprzętu wodnego i sportowego
- sauna
- siłownia
- pełnowymiarowe boisko do piłki nożnej
Dla przyjezdnych z dziećmi są atrakcje takie jak:
- jazda konna
- przejażdżki bryczką i kucami
- plac zabaw
- mini zoo
- zjeżdżalnia wodna przy kąpielisku (choć ze względu na datę zlotu pewnie nieaktywna)
- tor saneczkowy na górze Kamieńsk
Byłem zobaczyć jak to wygląda i mimo pory roku byłem pod wrażeniem. Jedynie początkowy fragment drogi do ośrodka,
po samym zjeździe z trasy jest kiepski. Ale skoro ja dałem radę to nie powinniście mieć problemu.
Będzie trzeba się tam wybrać jeszcze raz, by sprawdzić dojazd do lotniska na szczycie tej góry i stan samej nawierzchni na płycie.
Podjadę tam może w przyszłą sobotę jak się umówię z obecnym właścicielem terenu. Mam nadzieję że śnieg jeszcze nie spadnie.
Menadżerka ośrodka naszykuje dla nas ofertę na wtorek (z możliwością dalszych negocjacji).
Dojazd z Wawrzkowizny do góry Kamieńsk jest w miarę przyzwoity poza Łękawą - gdzie robili kanalizację i droga jest TRAGICZNA, ale to odcinek może dwu-trzykilometrowy. Śmiesznie, będę miał imprezę pod nosem ;-) Generalnie ostatnimi laty bardzo się Wawrzkowizna rozwinęła, kiedyś była bieda![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
No i co sie dziejen![]()
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Nie wiem, jak już pisałem nigdy nie było mi po drodze. Jeżeli wjazd na lotnisko jest od strony 'stoku narciarskiego' to powinien być dobry, bo w sezonie gdy jest śnieg spory ruch tam panuje.
Przypomniało mi się, że można też dojechać inną drogą do góry, tylko trzeba by się zapytać strażników pilnujących wjazdu i wyjazdu przy przejeździe przez teren elektrowni/kopalni - czy to nie będzie problem logistyczny, żeby taki przejazd zorganizować.
Ostatnio edytowane przez bimsky ; 14-12-2014 o 11:28
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
To będzie trzeba ogarnąć. Najpierw rozmowy z właścicielem![]()
Podoba mi sie.
o jaaaa boisko do piłki i koniki![]()
pogramy???![]()
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 105 KM - była
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115 KM - była
Alfa Romeo 156 2.5 V6 192 KM - była
Alfa Romeo 145 1.4 TS 103 KM - była
Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 KM - była
Alfa Romeo 155 1.8 8v - jest