Ja też zgłoszałem chęć by pociągnąć temat ale widzę, że są już większe plany - wysyłka różnych gadżetów razem, więc chyba nie ma się co wcinać w te sprawy. Okazją do przetestowania zapachów w moim zamyśle miałbyć zlot w Piotrkowie (19 marca), na którym ma się pojawić sporo alfaholików - lista dobijała ostatnio do 60. No ale jak napisałem wczśniej - jeśli maja być rozsyłane z długopisami, zapalniczkami itp. to i niech tak będzie.
Aczkolwiek moim zdaniem jeśli ktoś zakupi np. 10szt. to wysyłka nawet samych zapachów nie jest złym pomysłem.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Można razem z innymi gadzetami, można oddzielnie ale, żeby co kolwiek wysylać to trzeba to najpierw stworzyć
amigas czy masz już swój projekt na drugą stronę zapachu jak nie a dalej jesteś zainteresowany to prześlij dane swojej firmy do flatbeet-a on się deklarował, że coś tam stworzy
Skoro byśmy mieli projekt i wysyłke pozostaje kwestia zapachu i jak zrobić, żeby dołożyć 50% kosztów na realizację projektu bo to jest coś około 600 zł. czy najpierw zbiearmy a puźniej zamawiamy ale to długo będzie trwało a moze ktoś ma ochote założyć w zamian za prowizję od sprzedaży.
Co do zapachu to ja bym poponował:
fresh (alpejski)
black class (coś na wzór męskiej perfumy)
Na chwilę obecną Magneta się nie odzywa - ma ktoś do niej konktakt?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
poddaje sie w walce z debilami wysylam do flatbeet'a materialy jutro rano jak tylk odrwe sluzbowego kompa![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
Czy bez reklamy z drugiej strony cena by mocno podskoczyła? czytałem poprzednie posty i wnioskuje, że nie, a chyba lepiej by było bez reklamy - przynajmniej dla oka![]()
wzrosłaby o jakieś 50% z tego co ja się orientuję.. a biorąc pod uwagę minimalne zamówienie 500szt po 2zł z groszem to jest 1000 (poprawcie jeśli się mylę)
problemem jest zebranie kasy na całość.. jak amigas da połowę.. to zostaje do zebrania jakieś 500zł od zainteresowanych.. (ew jak znajdzie się chętny żeby założyć kasę żeby można było zamówić.. to mniej to jego budżet obciąży)
500zł w tą czy w tamtą to chyba spory skok?![]()
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Może tragicznie mocno by nie podskoczyła bo koszt za 500 sztuk z własnym wykrojnikiem, gumką, wysyłką , etc = 1200 zł tj, 2,40/szt + koszty wysyłki do danej osoby. Niech te zapachy nawet będą po5 zł to i tak będą tańsze od zwykłych choinek a tu byśmy mieli dodatkowo z naszym logo.
Problem jest jednak inny chodzi o wyłożenie kasy bo wiadomo, że nikt nie chce zamrozić tyle pieniędzy i czekać aż mu się zwrócą - nawet jak by narzucił marżę i trochę na tym zarobił. Chociaż myśle, że zapachy by się rozeszły w mgnieniu oka.
Ale narazię brak chętnego, żeby wyłożyć połowę bo zbierać to będzie długo i niejasno. A z tego co amigas deklarował to jego firma jest z branży - wiec nie będzie jaj typu z jednej strony logo alfaholików a z drugiej serki topione![]()
Ostatnio edytowane przez SEBEK ; 15-02-2011 o 10:24