a jak wyglądały te canbusowe przetwornice miały metalowe obudowy ?
a jak wyglądały te canbusowe przetwornice miały metalowe obudowy ?
tak ;(
Coś tu ucichło ;D Dalej koledzy jakieś dobre rady na mój problem ??? ;D
Upchaj wszystko do lampy i zobacz co się będzie działo.
Ja znalazłem inny sposób na ograniczenie zakłóceń z hidów. Zamontowałem moduł świateł dziennych i w ciągu dnia w lampach ze światłami długimi żarówki H7 świecą 30 % swojej mocy.
Taczka upchać wszystko do lampy ;D sprawdzałem nawet prawie metr od auta i też zakłócenia robi ;(
hasin i co to ma do za kłóceń ??? Jedno jest pewno zależy jak się na zestaw Hid trafi jedne robią drugie nie a sprawdzaliście je po za miastem ?? Moje w mieście też zero zakłóceń dopiero jak się n wieś wyjedzie to szum powstaje ;( i jak możecie podajcie linki jakie zestawy macie .
A móoże to nie jest kwestia przetwornicy tylko palnika - tak sobie rozmyślam .
Ja w swoich zmieniłem odrazu palniki na inne , naprawdę lepsza jakiość .
Apropo upychania w lampie , taki maiłem plan na początku ale zrezygnowłałem bo jednak mało tam jest miejsca i bałem się że od drgań klosze się będą przecierać czy coś.
A teraz rozbudowanie tematu - montował ktoś spryskiwacze na lamyp - jakieś patenty
rozbudowanie tematu kolego to jeszcze troszkę na początek chciał bym na mój temat czegoś się konkretnego dowiedzieć może jeszcze inny zestaw Hid sprawdzić ???? a co do tych przetwornic co pisałem o Hella to jest możliwość zrobienia do nich żarnik od Hid a ogólnie to całe okablowanie od Hid do Hell ??? i czy będzie pasować do AR ???
tam po upchaniu w lampie jest tak ciasno że nie ma mowy o żadnych drganiach hehe![]()