-
jeśli chodzi o sasiadów to polecam temat-http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/113020-bella_gtbodek.html
o awaryjnosci przekonasz sie sam.
pzd.
-
-
Użytkownik
Romeo
Gdzie wy mieszkacie koledzy.... Ja zostawiam kluczyki w stacyjce na weekend. Ewentualnie sąsiad zamknie szyby jak deszcz idzie a mnie nie ma.
-
-
-
Użytkownik
Alfa i Omega
Nie wiem jak ubezpieczenie, ale karnet na lakiernika by się przydał.... w drugiej Alfie wycieczka nad wodę, powrót do auta po dwóch godzinach i cała maska zjechana. Regularnie widuje porysowane samochody. Kiedyś idąc chodnikiem zauważyłem 4 w rzędzie z porysowaną maską - hobbystyczne niszczenie cudzej własności... Z tego co czytałem na necie to nawet jeśli nagrasz winowajce to niewiele da- dowód dla policji żaden.
Dolicz do tego obcierki parkingowe, poobijane drzwi i inne codzienne przypadki. Zrób co gorsze z lakierem i kasę zostaw na serwis albo na zabezpieczenie antykorozyjne.
Pozdr.
-
Użytkownik
Pirat drogowy
Najlepszy pakiet ubezpieczenia to jest brak obojętności na takie zachowania. Jeśli widzisz, że ktoś komuś coś niszczy, najlepiej dać kontrolny strzał w papę, ewentualnie złamać rączkę żeby go bolała na samą myśl o sięganiu po klucz do kieszeni. Moje drugie auto jest w kolorze, który dość mocno rzuca się w oczy, było rysowane już 5 razy (przypominam, że nie parkuję nigdy jak wariat i staram się stawać tak, żeby nikomu nic nie utrudniać), miałem jeden włam i przecięte dwie opony (dwie nowe Toyo do wyrzucenia), a w tej chwili auto ma 4 lata. Jakiś debil nawet postanowił, że ukradnie mi zaślepkę na reling...
Ostatnio edytowane przez khad ; 27-06-2014 o 23:32
-
dakine tam na zdjęciach widać, że progi masz wgniecone i już kolejne 400
-
-
Jak ci zezre ruda progi to pewnie zacznie ci przeszkadzać.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia