No tak, to normalne i względnie dobre, bo w okresie klimatyzacji zawsze mam katar ;D
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
No tak, to normalne i względnie dobre, bo w okresie klimatyzacji zawsze mam katar ;D
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Latem jest gorąco i chcę jak najszybciej poczuć ulgę, a zimą jest zimno i chcę jak najszybciej się rozgrzaćDla mnie to najfajniejsza rzecz
Scorpio, a może spróbuj latem zaczynać od np 28 stopni i powoli schodzić w dół, a zimą od 16 i powoli w górę? Wiem, że to trochę trąci manualną klimą, ale jest to jakieś rozwiązanie![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Coś o tym wiem.
Latem jestem przeziębiony bo za mocno się schłodzę...ale jak inaczej sobie poradzić z tymi upałami?;p
A zimą jestem jeszcze częściej przeziębiony, gdy wychodzę z cieplutkiego na mróz^^
Post zawiera lokowanie produktu(tematu), jeśli tego nie akceptujesz...nie czytaj tego co jest niżej ^^
Zapraszam do mojego nowego tematu. Mam małe problemy z autkiem^^ (tyt 2x problemy. Skrzynia oraz chrobotanie)
AirAjti
coś w tym jest;p Fakt...manual jak się patrzy, ale muszę sprawdzić jak sobie z tym poradzi klimatronik^^
P.S- dzisiaj wyciąłem na światłach 159 z 2.4 silnikiem. Gość gazuje i gazuje...spojrzałem się z politowaniem i "zaakceptowałem" wyzwanie. Zielone światło iiii...ja ruszyłem normalnie bo do takich nie należę co się "ścigają" na światłach, a gość zadławił silnik i mu zgasł xD
Ostatnio edytowane przez Scorpio ; 22-07-2014 o 21:07
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html