Dokladnie, szukalem i szukalem coś taniej ale nic nie znalalzlem. Ostatnio ktos pisal ze za 600 gdzies byl.
Dokladnie, szukalem i szukalem coś taniej ale nic nie znalalzlem. Ostatnio ktos pisal ze za 600 gdzies byl.
Mnie już ten problem dotyczyć nie będzie bo za niedługo będzie sprzedawanaAle zostanę przy AR ;p
Czyścić przepływkę można tylko odpowiednim preparatem (Izopropanol) bo rozmaite podejrzane rozpuchole mogą zniszczyć sławetny delikatny drucik właśnie w taki sposób, że po jakimś czasie padnie po 2 tygodniach czy coś.
W kwestii bulenia w ASO to ja sobie myślę, że takie forum to właśnie jest po to żeby trochę pogłówkować, pokombinować. Takie rady w stylu jedź do autoryzowanego serwisu, tam specjaliści Ci to zrobią za dwa kafle to trochę nie tu tylko na portal fanów Media Markt
Można założyć drugi portal. Alfa Romeo - nie dla cwaniaków
- "Słuchajcie mam problem z rozrusznikiem. Pomocy!
- "Jedź do ASO, tam chłopaki Ci podepną pod kompa stwierdzą, że jest do wymiany i bekniesz 3000 bo ostatnio podrożało"
-"Super, czemu na to sam nie wpadłem?"
-"Ceść, mam problem z stacyjką zablokowaną? Ma ktoś jakiś pomysł?"
- "Najlepiej podjedź do ASO, stacyjki są teraz w promocji po 2000 + robocizna za wymianę 3000"
- "Dzięki zajebisty pomysł"
-"Hej mam pęknięty zderzak, można to jakoś skleić"
- "Wiesz co, to jest bez sensu, to jest plastik - tego się nie sklei dobrze samemu, w ASO chłopaki zrobią Ci to za 4000 zderzak wliczony w robociznę"
- "Kurcze, dzięki, to forum jest nieocenione"
Pozdro dla tych co mają smar pod paznokciami![]()
Ostatnio edytowane przez LUCID LINES ; 17-09-2014 o 20:58
nomos i jak udało się zrobić porządek z przepływką
bo mnie też ona głupieje
zakładałem już z 10 szt innych i cały czas mi wywala błąd przepływki P100
zastanawiam się czy nie jest to czasami wina przepustnicy
hmm u kolegi wyżej myślę że ktoś ci po wciskał ciulowe przepływki albo komputer głupieje
Greg na razie nie moge znaleźć przepływki o danym nr, zazwyczaj każda się różni, więc z problemem borykam się dalej. Cały czas z odpiętą. Jedną miałem różniła się jedną cyferką ale nie ryzykowałem, nie ma w pobliżu nikogo gdzie mógłbym coś sprawdzić podmienić.
Więc znów dziś szukam dalej, nie będę kupował nowej na razie tylko postaram się szukać używanej, chyba że cierpliwość mnie opuści![]()
Co do wypowiedzi Lines zgodzę się z Tobą, nie naprawiałem nigdy nic w ASO i jak na razie nie ciągnie mnie zostawiać grubą gotówkę. A wypowiedzi tego typu że jedź do ASO kup w ASO nie trafiają do mnie. Bo te same części mogę kupić u znajomego w sklepie o wiele taniej.
No i miałem pytanie odnośnie wariatora jakie szkody robi kiedy się rozsypie ? I czym to grozi jazda na uszkodzonym. To dostałem odpowiedź radził bym wymienić nie jeździć na takiej![]()
Ostatnio edytowane przez nomos ; 19-09-2014 o 09:22 Powód: tak
I właśnie w taki sposób na rynku wtórnym mamy więcej gratów niż jeżdżących 145. Wszystko po taniości byle by działało. Najlepiej kupić za 2 tys. i potem pytać o wszystko i narzekać że się psuje.
Czytaj ze zrozumieniemauto mam od dwóch dni i narzekam że się psuje ? Gdzie ja to napisałem
![]()
Twoje wypowiedzi są wyczerpujące dużo wnoszące do tematu.
Ostatnio edytowane przez nomos ; 19-09-2014 o 09:48 Powód: tak
fuck poprostu jade autem i piszę dlatego mi przeskoczyło chyba :-) ale jakby co to wiesz dane podałem. pozdrawiam.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk