To teraz zaślepić + wywalić programowo
najlepiej podłącz przepływkę...
To teraz zaślepić + wywalić programowo
najlepiej podłącz przepływkę...
KODOWANIE KLUCZY (Giulia Stelvio 159 inne)
Konwersje USA->EU
UPDATE MAP DO NAJNOWSZYCH 2023 (1,2,3 generacja), również z rynków USA
KODOWANIE (używanych) RADARÓW ACC/DASM, BLISSów, zmiana radia i aktywacja AA/CP offline
Panowie EGR wyłączony programowo i zaślepiony - rezultat : auto nie szarpie , problem uznaje za rozwiązany.
Pozostaje mi ta turbina bo przeładowywuje, póki co obserwuje na wskaźniku wewnątrz auta po wycięciu EGR. Muszę zrobić teraz logi... wcześniej nie zwracałem na to uwagi ale na 3 i 2 biegu lekko dotykając gaz wskaźnik leci dosyć wysoko na 1,4 bara...
Witam,
mam wymieniony przepływomierz (orginał nówka) , zawór overboost (oryginał nówka), wyczyszczony czujnik ciśnienia w kolektorze dolotowym, wymieniłem turbine na oryginalną używaną (poprzednią regenerowałem bo padła i jeździłem na niej , obecnie lezy w garażu) , mam wywalony dpf i egr i ta druga turbina sporo przebija nadal. Zmierzone ciśnienie doładowania jest sporo wyższe od zadanego coś jak w tych logach powyżej. Oba przepływomierze pokazują zmierzoną masę powietrza sporo wyższa od zadanej. Błędu przeładowania nie ma , czasem (bardzo rzadko) pokaże się błąd P2562 - czujnik pozycji turbo . Już nie mam siły do tego skurczysyna.........Dodam że jeździ ładnie, dobrze przyspiesza ...........pomocyyy