Ok, w Pl będę 5-tego kabel pewnie do tej pory już dojdzie do domu, więc zostanie tylko podłączenie i sprawdzenie wszystkiego. Mało tego nawet teraz kiedy turbinka wróciła z gwarancji on dalej twierdzi,że to jej wina ....
Ok, w Pl będę 5-tego kabel pewnie do tej pory już dojdzie do domu, więc zostanie tylko podłączenie i sprawdzenie wszystkiego. Mało tego nawet teraz kiedy turbinka wróciła z gwarancji on dalej twierdzi,że to jej wina ....
Witam Pany, wróciłem do PL jednak będę tylko na kilka dni, więc przydałaby się pomoc w zrobieniu logów dynamicznych. Kabel z płytą już mam w domu... Nigdy nie robiłem logów dynamicznych więc nie jestem w temacie jak to zrobić. Jak je zrobić przy pomocy programu Multiecuscan, krok po kroku??
Ostatnio edytowane przez *qba222* ; 06-05-2016 o 07:09
jak połączysz się z ecu to masz u góry zakładke parametry
zaznaczasz zawsze obroty silnika i do tego ciśnienie paliwa otrzymane i zadane ,masa powietrza otrzymana i zadana, ciśnienie doładowania otrzymane i zadane to na początek.
Masz zapewne darmową wersję mesa więc więcej niż 4 parametry na raz nie zlogujesz a kablem kkl i tak opóźnienia w tym by nieco przeszkadzały zapewne.
Jak zrobić te logi kiedy już sobie pozaznaczasz te opcje to już pisałem.