Komisarz widziałem tę aukcję - tylko styropian trochę wygryzionyJeszcze wysłałem zapytanie czy sprzedający nie ma przy okazji wykładziny wnęki to może od razu komplet dostanę.
Komisarz widziałem tę aukcję - tylko styropian trochę wygryzionyJeszcze wysłałem zapytanie czy sprzedający nie ma przy okazji wykładziny wnęki to może od razu komplet dostanę.
Wydaje mi się że taki jest kształt, u mnie troche to widac a jesli nawet to nieznacznie brakuje
Ostatnio edytowane przez komisarz ; 18-09-2017 o 18:28
Ja fabrycznie miałem właśnie kompresor i piankę. Tyle, że ani kompresora ani pianki już niema. A że mam brembo, to dojazdówka nie wchodzi w grę. Postanowiłem, że wrzucę tam felgę 17 z oponą 205/50 i odziwo ładnie wypełnia i wykładzina jest równa
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
Na zlomie poszukaj ...
Tak... Już to widzę. -15 na zewnątrz wiater wieje jak skur****, a prawy przód leży na feldze. Więc ja z ochotą biegnę do bagażnika po dojazdówkę, podnoszę tył żeby ją założyć, bo tylko tam wejdzie. Potem przechodzę na przód i powtarzam zabawę. Po wszystkim wchodzę do auta i czekam 10min. aż odmarzną mi ręce
Oczywiście przekoloryzowałem trochę, ale po co mam się bawić w dojazdówki, których i tak nie trawię, bo przecież nie pojadę na niej w trasę, ale tylko do najbliższego wulkanizatora. Z pełnowymiarową zawsze mogę zrobić zaplanowaną podróż, a dopiero potem pomyśleć o regeneracji lub ewentualnej wymianie.