ooooooo takautko odebrane
sprzęgiełko mięciutkie jak pupcia mojej Paulinki
![]()
żyć nie umieraćwysprzęglik + nowy węzyk + uzupełnienie płynu + robocizna 180 pln
raczej krzywdy nie ma
![]()
Pozdrowionka koledzy![]()
ooooooo takautko odebrane
sprzęgiełko mięciutkie jak pupcia mojej Paulinki
![]()
żyć nie umieraćwysprzęglik + nowy węzyk + uzupełnienie płynu + robocizna 180 pln
raczej krzywdy nie ma
![]()
Pozdrowionka koledzy![]()
Zastanawia mnie tylko jedno jakim cudem sprzęgło wysiorpało Ci płyn z przewodów układu hamulcowego. Wiem, że zbiornik wyrównawczy jest elementem wspólnym układu hamulcowego i układu przełączania sprzęgła, ale wspominałeś że hamować Ci niby nie hamował tak, jak powinien :/
Pamiętam, gdy u siebie miałem uszkodzony wysprzęglik - problemy z wrzucaniem biegów były, ale niespodzianek z hamulcami nie miałem. Jestem tego o tyle pewien bo zrobiłem tego dnia ponad 80 km a płynu dolałem dopiero na drugi dzień
Z resztą tak, jak już wcześniej pisałem nie wiem, jak w AR145 ale w innych toczydłach ze względów bezpieczeństwa jest tak, że ujecie płynu hamulcowego w zbiorniczku dla układu sprzęgła znajduje się nieco wyżej niż ujęcie dla układu hamulcowego. Praktycznie oznacza to, że układ hanulcowy może wysiorpać płyn dla układu przełączania sprzęgła jednak nigdy na odwrót :/
Trochę drogo Cię skasowali za to wszystko, ale grunt, że jesteś zadowolony i wszystko działa tak, jak powinno![]()
Ostatnio edytowane przez as ; 16-10-2009 o 17:57
Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.
może to tylko moje głupie wrażenie z tymi hamulcami bo bądź co bądź byłem troszku zestresowanyale teraz ponownie pokochałem moją alfunię
życzę wszystkim bezawaryjnej jazdy swoimi bellami![]()
![]()