ja swój problem rozwiązałem. Zwyczajnie zjarał się sterownik... kupiłem cały piec razem z pompą paliwa, wydechem i wężami za 200zł, przełożyłem sam sterownik bo całego pieca mi się nie chciało. Teraz wszystko gra jak należy.
ja swój problem rozwiązałem. Zwyczajnie zjarał się sterownik... kupiłem cały piec razem z pompą paliwa, wydechem i wężami za 200zł, przełożyłem sam sterownik bo całego pieca mi się nie chciało. Teraz wszystko gra jak należy.
Koledzy, a czy ktoś z Was spotkał się z tym, że Webasto załącza się po wyłączeniu silnika i wyjęciu kluczyka? Dodam,że mam tylko podgrzewacz bo nigdzie nie widzę sterowania. System nawet po dłuższej jeździe potrafi się załączyć sam i troszkę podymić w garażu...
Mam prosbe czy mógłby ktos wstawic fotke fabrycznego webasto (chodzi mi o obsługe w kabinie)
W fabrycznym webasto niema żadnej obsługi w kabinie działa automatycznie tylko jako podgrzewacz płynu.
Alfa 33 Permanent 4
Alfa 166 2,4 Jtd ---- Była
Alfa 33 1,4 imola ---- Była
Alfa 156 Sport Wagon 1,9 16v Jtdm
Może ktoś wie jak krok po kroku zamontować użądzenie sterujące webasto?
A jednak w alfie po lifcie webasto chodzi po pinie 9 gniazda obdII tak jak wynika z podanego przeze mnie wcześniej rysunku...dzisiaj sprawdzone...na pinie 12 każe mi się cmoknąć, że tak powiem....a teraz pytanie czy komuś udało się z pod programu uruchomić webasto, bo u mnie te funkcje są nie aktywne...
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
mi to wyglada na silnik od szyberdachu. jest miejsce na kluczyk nawet
Na pewno jest to silnik od szyberdachu podobny mam w bmc-e.
Dzięki bardzo. W sumie jak włączyłem to sam widziałem ze jest to silniczek. Czy jest do niego jakiś specjalny klucz bo ja żadnego nie posiadam.