Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Temat: alfowe rozterki

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    Inny

Domyślnie

Dżizes... Czy tylko mi się zdaje czy on naprawdę nie skumał za co ta "nagonka" ?

Nie chodziło o literówkę, pisownię czy jak to górnolotnie nazywasz "problemy" z zakupem auta ale że się nie umiesz zachować kiedy ktoś (słusznie) zwraca Ci uwagę.
    W większości każdy jest tu dla każdego pomocny, wręcz prześcigają się z pomocą ale żeby to uzyskać wystarczy troszkę dumę w kieszeń schować, bo chyba Ci ze słomą sporo wystaje.
    A i za członki też podziękuję.
    Użytkownik
    STOP CIOTOM DROGOWYM
    Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
    Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA

huragan
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał marcin dobosz Zobacz post
    1.75 odpada bo cena za wysoka, a jak mam czekać to pewnie wole na guliette nawet 170KM konną poczekać bo osiągi prawie takie same.

---------- Post dodany o godzinie 22:18 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:09 ----------

Idź spać ty saroo jedna. Bo rano znowu ukladanie kostki(albo tym podobne) cię czeka.

---------- Post dodany o godzinie 22:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:18 ----------

Przez takich ciołków jak ty odechciewa sie o cokolwiek pytać zamiast pomóc sie czepia, zazdrość cię zżera, jak niemasz nic mądrego do napisania to niepisz.
    Agresja budzi agresje. Normalne i udowodnione. Samo zwrocenie uwagi nie powinno wywolywac agresji. Jesli jednak ja wywoluje to juz tylko psycholog moze sie wypowiedziec co jest nie tak w glowie u agresora.
    Wystarczylo sie nie zloscic i napisac, ze jest sie totalnym imbecylem z ortografii i poprawic bledy lub ,ze jestes dyslektykiem. Przy okazji ktos sie czegos nauczy, a nie bedzie czytal i powielal tych samych koszmarnych bledow.

Użytkownik Fachowiec Avatar Rzmudzior
    Mieszka w
    wschód
    Auto
    145 1.4 TS '00, Fiat Croma 1.8 '07

Domyślnie

Cytat Napisał saroo Zobacz post
    No proszę a jednak można, tyle zdań i żadnego błędu, jestem pod wrażeniem
    A "afaliste"?
    Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda

Alfa Romeo 145, Toyota Yaris, Fiat Croma
    https://makramomaniak.pl/

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Byla Alfa Romeo 156 TS

Domyślnie

Cytat Napisał marcin dobosz Zobacz post
    A więc tak drodzy alfiści jestem na tym forum od niedawna i szczerze miałem inne wyobrażenie o was, że to jest naprawdę fajne być z wami. Niestety nie tego się spodziewałem mam jakiś problem i chciałem się z wami podzielić i zapytać o radę. Nie myślałem że na pierwszym miejscu jest idealna pisownia a jeśli zrobisz jakiś błąd to od razu cię naskakują i wielkim oburzeniem dziwią się jak to jest możliwe że można zrobić błąd. Ludzie zastanówcie się co wy robicie to chyba forum idealnych polonistów(nie mam ochoty myśleć czy np. przecinek dobrze postawiłem).A ty kolego nie uważaj się za afaliste tylko dlatego że nie zrobiłeś błędu w pisowni i że jesteś zapisany do klubu i sam sobie golfa kup. Problem jest mój sam go rozwiąże i niestety moim zdaniem to wy psujecie opinie o alfach, na szczęście z alfami zostanę a wami drodzy niedoszli koledzy nie chce mieć nic wspólnego. Możecie się cieszyć macie jednego członka mniej. Ps. dziękuje niektórym za pomoc i za to że naprawdę chcieli pomóc a nie tylko się do czegokolwiek przyczepić.
    nie trzeba miec 5tki z Polskiego zeby umiec kulturalnie rozmawiac
    kazdy z nas byl nowy ale umielismy rozmawiac jak ludzie na poziomie
    gdybys sie zachowal inaczej to na 100% otrzymalbys pomoc i porady
    szczerze to chyba nikt nie bedzie za toba plakal
    ps. a golfa nie zamierzam kupowac
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

Użytkownik Romeo Avatar żuwik
    Mieszka w
    Bielsko-Biała
    Auto
    166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03

Domyślnie

Cytat Napisał premek Zobacz post
    Przeklejone z worda.
    Wiesz, nie wiem jak Ciebie, ale mnie to bardzo pozytywnie zaskoczyło... Widać kolega się postarał sprostać oczekiwaniom.

Mój członek na szczęście pozostał

Kolego Marcinie uspokój się, popatrz na niektórych z przymrużeniem oka, bo wiesz jak jest - każdy ma swoje racje i nikt nikogo do niczego nie przekona na forum, tak było, jest i będzie. Oni się czepili, Ty zareagowałeś na to agresywnie, racja że nie musieli się czepiać, ale Ty też nie musiałeś tak reagować...

Wróćmy do sedna, kupuj Alfę, nie ważne jaką, oby Tobie pasowała i spełniała Twoje potrzeby i zachcianki Ja jednak skłaniam się w stronę premium, czyli Brera. Sam kupiłem 166 nie przejmując się tym, że to nie jest miejskie auto. Mam nieziemski komfort a z parkowaniem też nie jest źle, to nie Hummer Dzięki temu, że to diesel, wyrabiam na szybką jazdę. Celuj w swoje możliwości, a każda Alfa da Ci frajdę. Choć ja na Twoim miejscu szedłbym w 159 w wysokiej opcji