Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Temat: Lancia Lybra czemu słabszy ma silnik od alfy?

csscss
    Gość

Domyślnie

Może i ferrari dla ubogich. Ale sportowy charakter tkwi w alfach głębiej. to nie tylko stylizowane zegary w tubach i startujące wskazówki od zera w pozycji pionowej,
    Natomiast w lybrze za luksus robią moim zdaniem jedynie bibeloty.

Co do jakości materiałów w lybrze oczywiście są zdecydowanie lepsze, jednak nie wytrzymują próby czasu, tak jak pisałem zamsz szybko ulega wytarciu. lepiej już mieć zwykły materiał który wygląda młodo po 8 latach, niż piękny zamsz ale tylko wtedy gdy jest nowy, a każde drasnięcie deski kończy się czarną rysą, ( mogli przecież tą kremową deske zrobić z tworzywaw tym kolorze a nie ją malować)

tomkap
    Gość

Domyślnie

Jezdzielem lybrą którą chciałem kupić i jak ją pierwszy raz zobaczyłem to byłem bardzo pozytywnie zaskoczony jej wnętrzem. Zdecydowanie bardziej niż alfą.Jedyne co mnie zraziło to radio na kasetę.Miała za to fajny wielki wyświetlacz, zmieniarkę w bagażniku i nagłośnienie Bose. Na koniec stwierdzam że alfa jest ładniejsza z zewnąrz i ma lepszego buta

csscss
    Gość

Domyślnie

Jak ktoś lubi gadzety, to może i ten wyświeltacz robi wrażenie, (szczególnie powiedzmy w 1999 roku gdy lybra wchodziła na rynek to był bajer). Ale dzisiaj z perspektywy czasu widać że to przerost formy nad treścią. Wyświetla zegar ( wizualizacja pseudo analogowego zegarka i wykaz stacji radiowych). Po 3 dniach przestał byś się tym ekscytować. To jak kupowanie zestawu hifi ze względu na ciekawy ekualizer, chcesz go mieć ze względu na niego,ale zaraz okazuje się że jest zupełnie nie istotny i to najmniej znaczący detal w codziennym użytkowaniu,

tomkap
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał csscss
    Jak ktoś lubi gadzety, to może i ten wyświeltacz robi wrażenie, (szczególnie powiedzmy w 1999 roku gdy lybra wchodziła na rynek to był bajer). Ale dzisiaj z perspektywy czasu widać że to przerost formy nad treścią. Wyświetla zegar ( wizualizacja pseudo analogowego zegarka i wykaz stacji radiowych). Po 3 dniach przestał byś się tym ekscytować. To jak kupowanie zestawu hifi ze względu na ciekawy ekualizer, chcesz go mieć ze względu na niego,ale zaraz okazuje się że jest zupełnie nie istotny i to najmniej znaczący detal w codziennym użytkowaniu,
    Jak tak to masz rację. Lecz za to klimatyzacja dwustrefowa z wyświtlaczami musisz przyznać że jest fajniejsza od tej w alfie.
    Ja kajtnąłem sie tylko tą lybrą i wnętrze mi sie bardzo spodobało na pierwszy rzut okiem, lecz więcej do czynienia z nia nie miałem.Ty widzę że znasz lepiej te autka, więc w tym mopmencie zapominam już o lanci chociaż to bliska krwewniaczka alfy