no właśnie, i może być uszkodzony ten czujnik co pisał kolega wcześniej przy kierownicy.. spróbuj zobaczyć w radiu czy masz tą opcję wyłączoną. co się będzie
działo wtedy
no właśnie, i może być uszkodzony ten czujnik co pisał kolega wcześniej przy kierownicy.. spróbuj zobaczyć w radiu czy masz tą opcję wyłączoną. co się będzie
działo wtedy
Różne rzeczy się tu dzieją... u mnie na dwa dni radio przestało działać - w ogóle się nie dało włączyć. A po dwóch dniach samo się naprawiło. Cuda...
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Chłopaki, w 147 w oryginalnych radiach jest taka funkcja która gdy się ją włączy to w momencie gdy w kabinie robi się głośniej pod wpływem dodania gazu, radio podgłasza się, a gdy hałas w środku maleje to radio z automatu się wyciszatzw. funkcja svc. sprawdzaliście to?? naciskając menu trzeba wyszukać strzałkami na radioodbiorniku funkcje svc i sprawdzić czy jest włączona. ja tak miałem i już się pozbyłem tego cudeńka
w każdym razie ogólnie bardzo pomysłowa funkcja. pozdrawiam
Było już o tym - nawet z fotką z instrukcji.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
a ja mam problemik, mianowicie funkcję automatycznego ściszania i nagłaśniania ma włączoną lecz chyba ona nie działa. bo ani ja ani znajomi nie czuli różnicy podczas jazdy, mam pytanie czy ktoś wie gdzie jest ten czujnik albo czy jest opcja wymiany, naprawy tego ?
ja wczoraj spojrzałem opcje miałem włączoną, wyłączyłem ale do teraz nie jeździłem..
jutro się okaże.
Pozdrawiam
wyłączenie opcji SVC nic nie pomogło..
ktoś ma jeszcze jakies pomysły?