Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 39

Temat: Fotele z wersji TI

Użytkownik Alfa i Omega Avatar shrek2oo7
    Mieszka w
    Warszawa, Poland
    Auto
    Alfa Romeo 147 2.0 TS 150HP Selespeed 2001

Domyślnie

No no żeby mi tylko nikt nie podkupił
    Cytat Napisał drift-r Zobacz post
    No bez przesady żebym miał cenę podbijać. Shreku jedzie i ok, mnie się aż tak na chwilę obecną nie śpieszy Jak będziesz po oględzinach i ewentualnym zakupie to napisz bo stan ze zdjęć super a cena całkiem przyzwoita.
    Wszystko opiszę jak tylko będę po oględzinach. Tylko się zastanawiam czy wejdą mi stare fotele do środka bo sprzedający nie chce ich wziąć w rozliczaniu, a może bym jeszcze je sprzedał. Jak myślicie?
    Ostatnio edytowane przez shrek2oo7 ; 24-03-2011 o 19:11

Mieszka w
    Warszawa, Poland
    Auto

Domyślnie

Jestem juz po ogledzinach, no i nie kupiłem. Fotele są w koszmarnym stanie, to jest wersja europejska owszem, ale angielska. Fotele są mocno zużyte, poprzypalane papierosami, szkoda gadać. Na miejscu dowiedziałem się, że zdjęcia na aukcji są tylko poglądowe, a te fotele wystarczy doczyścić.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Zdjęcia poglądowe - dobre sobie. Zwykłe ściema a nie poglądowe. I jak się pisze, że fotele w wersji europejskiej o raczej chodzi o to, że nie w wersji angielskiej. A zdjęcia oczywiście były wersji z kierownicą po lewej stronie. Wiadomo, że a anglika nie ma co kupować bo regulacja fotela jest wtedy w fotelu pasażera a nie kierowcy.

Mieszka w
    Warszawa, Poland
    Auto

Domyślnie

Najgorsze jest to, że w czwartek specjalnie dzwoniłem żeby się dowiedzieć czy fotele faktycznie są w takim stanie jak na zdjęciu, sprzedający powiedział, że stan "igiełki"...

---------- Post added at 12:13 ---------- Previous post was at 12:11 ----------

Teraz spojrzałem, kolega który sprzedawał fotele, tylko w ciągu ostatniego miesiąca zebrał 8 negatywów. Głownie za sprzedaż przedmiotów niezgodnych z opisem: http://moto.allegro.pl/show_user.php...e=fb_recvd_neg

---------- Post added at 12:16 ---------- Previous post was at 12:13 ----------

Co do samych foteli to poczekam, aż szwagry będą mieć coś ciekawego, przynajmniej będę miał na miejscu

Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto

Domyślnie

Dlatego fotele jednak trzeba oglądać osobiście. Żeby gdzieś blisko mnie pojawiło się coś ciekawego to bym sobie podjechał. Najgorsze jest przejechać te powiedzmy 200-300km w jedną stronę żeby przekonać się że sprzedający to oszust. Podjadę w okolice Poznania zobaczyć te igiełki o których pisałem wcześniej. Zobaczymy czy rzeczywiście to takie igiełki .

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

a to pedał jeden i kłamca

a szwagry - pewnie jak zwykle cenowo troszkę zabiją jak już coś będą mieć

Mieszka w
    Warszawa, Poland
    Auto

Domyślnie

Fakt faktem, Szwagry mają troszku drogo, ale nie będę musiał po nie daleko jeździć, to raz, a dwa to myślę, że pewnie coś utarguje jako stały klient Jutro się przejadę i zobaczę co mają bo i tak muszę u nich kupić osłonę do rozrządu na prawe nadkole bo się poprzedniemu właścicielowi zapodziała.

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Cytat Napisał drift-r Zobacz post
    Wiadomo, że a anglika nie ma co kupować bo regulacja fotela jest wtedy w fotelu pasażera a nie kierowcy.
    To akurat jest do zrobienia kosztem starego fotela kierowcy

Tylko najgorsze jest to, że takie chamstwo się szerzy -> "fotki tylko poglądowe"

---------- Post added at 00:08 ---------- Previous post was at 00:07 ----------

Cytat Napisał bocian Zobacz post
    a to pedał jeden i kłamca

a szwagry - pewnie jak zwykle cenowo troszkę zabiją jak już coś będą mieć
    Mnie np. za skórki do poliftowej 147 krzyknęli 2000PLN

---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:08 ----------

Cytat Napisał shrek2oo7 Zobacz post

Teraz spojrzałem, kolega który sprzedawał fotele, tylko w ciągu ostatniego miesiąca zebrał 8 negatywów. Głownie za sprzedaż przedmiotów niezgodnych z opisem: http://moto.allegro.pl/show_user.php...e=fb_recvd_neg[COLOR="Silver"]
    Jedna z odpowiedzi na wystawiony mu neg. komentarz:

"Ciekawy jestem w którym miejscu była uszkodzona - uszkodzony to ty masz mózg ty chory POJEBIE!!! Metka pochodzi z tego produktu, a że jesteś przerośniętą świnią to nie moja wina. Z idiotami więcej interesów nie zamierzam 5robić..."

INTELIGENT PEŁNĄ GĘBĄ ^ ^

Mieszka w
    Warszawa, Poland
    Auto

Domyślnie

Trzeba na takich inteligentów uważać, bo niestety sporo ich na allegro...
    Szwagry są drodzy, ale za to mam pewność, że mnie nie chcą zrobić w ch€&a
    Ja jak na razie dałem sobie na wstrzymanie z tymi skórami.

Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto

Domyślnie

Odnośnie aukcji Bobi6K, o którym pisał shrek2oo7 - to omijać szerokim łukiem. Kontakt telefoniczny kiepski - zdawkowe odpowiedzi, brak konkretów i wszystko w idealnym stanie a przekonać się o tym można na miejscu. Realnie z tego idealnego stanu nie zgadza się nic. Mnie w świetle tego co można się o sprzedającym dowiedzieć rozbawiła odpowiedź na komentarz "Kupujący wiedział dokładnie co kupuje i w jakim stanie. Towar został zakupiony za pół ceny rynkowej i w zamian negatyw. Następnym razem proponuje się wybrać do salonu. Nie polecam!!" - co można przetłumaczyć jako - jeśli sprzedaję taniej niż wszyscy to liczcie się z tym, że stan będzie gorszy niż u innych mimo iż jest napisane na aukcji, że igła.

Ja po obdzwonieniu kilku ofert dałem sobie na chwilę obecną na wstrzymanie z zakupem i rozglądam się za samym fotelem kierowcy w skórze z normalnej wersji. Szukałem również w fotelach z GT ale ponoć kanapa z tyłu do 147 nie pasuje. Wie ktoś w czym jest problem i czy da się ją jakoś przerobić by pasowała? Fotele przednie niby pasują bez problemu.