Zdjęcia poglądowe - dobre sobie. Zwykłe ściema a nie poglądowe. I jak się pisze, że fotele w wersji europejskiej o raczej chodzi o to, że nie w wersji angielskiej. A zdjęcia oczywiście były wersji z kierownicą po lewej stronie. Wiadomo, że a anglika nie ma co kupować bo regulacja fotela jest wtedy w fotelu pasażera a nie kierowcy.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Najgorsze jest to, że w czwartek specjalnie dzwoniłem żeby się dowiedzieć czy fotele faktycznie są w takim stanie jak na zdjęciu, sprzedający powiedział, że stan "igiełki"...
---------- Post added at 12:13 ---------- Previous post was at 12:11 ----------
Teraz spojrzałem, kolega który sprzedawał fotele, tylko w ciągu ostatniego miesiąca zebrał 8 negatywów. Głownie za sprzedaż przedmiotów niezgodnych z opisem: http://moto.allegro.pl/show_user.php...e=fb_recvd_neg
---------- Post added at 12:16 ---------- Previous post was at 12:13 ----------
Co do samych foteli to poczekam, aż szwagry będą mieć coś ciekawego, przynajmniej będę miał na miejscu![]()
Dlatego fotele jednak trzeba oglądać osobiście. Żeby gdzieś blisko mnie pojawiło się coś ciekawego to bym sobie podjechał. Najgorsze jest przejechać te powiedzmy 200-300km w jedną stronę żeby przekonać się że sprzedający to oszust. Podjadę w okolice Poznania zobaczyć te igiełki o których pisałem wcześniej. Zobaczymy czy rzeczywiście to takie igiełki.
To akurat jest do zrobienia kosztem starego fotela kierowcy
Tylko najgorsze jest to, że takie chamstwo się szerzy -> "fotki tylko poglądowe"
---------- Post added at 00:08 ---------- Previous post was at 00:07 ----------
Mnie np. za skórki do poliftowej 147 krzyknęli 2000PLN
---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:08 ----------
Jedna z odpowiedzi na wystawiony mu neg. komentarz:
"Ciekawy jestem w którym miejscu była uszkodzona - uszkodzony to ty masz mózg ty chory POJEBIE!!! Metka pochodzi z tego produktu, a że jesteś przerośniętą świnią to nie moja wina. Z idiotami więcej interesów nie zamierzam 5robić..."
INTELIGENT PEŁNĄ GĘBĄ![]()
![]()
^ ^
Odnośnie aukcji Bobi6K, o którym pisał shrek2oo7 - to omijać szerokim łukiem. Kontakt telefoniczny kiepski - zdawkowe odpowiedzi, brak konkretów i wszystko w idealnym stanie a przekonać się o tym można na miejscu. Realnie z tego idealnego stanu nie zgadza się nic. Mnie w świetle tego co można się o sprzedającym dowiedzieć rozbawiła odpowiedź na komentarz "Kupujący wiedział dokładnie co kupuje i w jakim stanie. Towar został zakupiony za pół ceny rynkowej i w zamian negatyw. Następnym razem proponuje się wybrać do salonu. Nie polecam!!" - co można przetłumaczyć jako - jeśli sprzedaję taniej niż wszyscy to liczcie się z tym, że stan będzie gorszy niż u innych mimo iż jest napisane na aukcji, że igła.
Ja po obdzwonieniu kilku ofert dałem sobie na chwilę obecną na wstrzymanie z zakupem i rozglądam się za samym fotelem kierowcy w skórze z normalnej wersji. Szukałem również w fotelach z GT ale ponoć kanapa z tyłu do 147 nie pasuje. Wie ktoś w czym jest problem i czy da się ją jakoś przerobić by pasowała? Fotele przednie niby pasują bez problemu.