A nie musiałeś dolewać do parę km oleju do silnika??
Mowię o tym samym do Andrzej
Po co pchać się w koszty jak mozna to zrobić taniej i skutecznie
A nie musiałeś dolewać do parę km oleju do silnika??
Mowię o tym samym do Andrzej
Po co pchać się w koszty jak mozna to zrobić taniej i skutecznie
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Nic nie musiałem dolewaćniby czemu? Jeżeli zdejmujesz głowicę ze sprawnego silnika to niby dlaczego musiałbym go planować i cudować? Jeżeli chodzi o to klejenie to może faktycznie ktoś to wypróbował i to działa. Ja jestem konstruktorem ciężkiego sprzętu więc nie ufam klejom gdy mają one przenosić obciążenie. Nic nie zastąpi jednorodnej struktury. A tu liczy się wytrzymałość. Ale może faktycznie tu to przejdzie.
jesli chodzi o zakup glowicy to nie bylby problem problem jest w tym ze jak bym oddal tutaj do mechanika to naprawa tego (wymiana glowicy) bylaby zblizona do wartosci samochodu i tu jest problem. wiec sprobuje chyba z tym gwintem czytalem ze montuja to nawet w samochodach rajdowych ponoc tak na wszelki wypadek. a z drugiej strony co to musieli byc za oszolomy skoro tak wkrecili ta swiece i to w aso.
Kiedys pracowalem ASO i powiem Ci ze to nie jest doskonala instytucjamoze akurat to dali praktykantowi? Albo gadal wtedy przez telefon? Nie wiadomo. Powinienes zlozyc reklamacje i wtedy naprawia Ci to za darmo.