Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Temat: Prosba o ocene

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Skierniewice
    Auto
    Była Alfa Romeo 156 2.5 V6 2000r., jest Giulietta QV, jest Stelvio 280 KM

Domyślnie

Cytat Napisał _Mumin_ Zobacz post
    Taki przebieg oznaczałby, że ktoś rocznie przejeżdżał równo 8 tys. km, 666 km miesięcznie (a to liczba szatana). Przepraszam, ale tyle ja robię w niecałe dwa tygodnie wyłącznie dojeżdżając do pracy.
    Jesli robisz 8 tys w 2 tygodnie to rocznie wychodzi jakies 190-200tys km a to oznacza ze przejezdzasz wiecej niz kierowcy ciezarowek tak wiec albo sciemniasz albo popraw to co napisales.Poza tym oznaczaloby to ze co miesiac wymieniasz olej w aucie.Druga sprawa to taka ze jak juz ktos tutaj kiedys napisal nie patrzy sie na przebieg tylko na stan auta a co wszelkich rankingow ile auto powinno miec przejechane to podchodzmy do tego z przymruzeniem oka.

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Cytat Napisał mourning Zobacz post
    Jesli robisz 8 tys w 2 tygodnie to rocznie wychodzi jakies 190-200tys km a to oznacza ze przejezdzasz wiecej niz kierowcy ciezarowek tak wiec albo sciemniasz albo popraw to co napisales.Poza tym oznaczaloby to ze co miesiac wymieniasz olej w aucie.Druga sprawa to taka ze jak juz ktos tutaj kiedys napisal nie patrzy sie na przebieg tylko na stan auta a co wszelkich rankingow ile auto powinno miec przejechane to podchodzmy do tego z przymruzeniem oka.
    A może chodzi o 666km w 2 tyg.?

Użytkownik Znawca Avatar SCHNNAZZI
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Fiat Tipo 2020 bianca

Domyślnie

Cytat Napisał Barus91 Zobacz post
    Właśnie o to chodzi. Mourning się z deka pomylił
    Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
    Mam chorobę zwaną ITALIA

Użytkownik Alfa i Omega Avatar _Mumin_
    Mieszka w
    W-W
    Auto
    156 1.9 JTD 105KM

Domyślnie

Cytat Napisał SCHNNAZZI Zobacz post
    O tą V - kę.
    Nie widziałem jej ale nie wykluczam, że mogła być zaparkowana poza zasięgiem wzroku. Na płocie była duża kłódka, więc nie miałem okazji się przyjrzeć.

---------- Post added at 13:50 ---------- Previous post was at 13:46 ----------

Cytat Napisał Barus91 Zobacz post
    Dokładnie o to chodziło. A i przebiegi 5 tys. miesięcznie to nie jest coś dziwnego, jak do pracy się ma 120 km, jak mi się już kiedyś zdarzyło w pewnym odległym kraju
    Bunga, bunga per tutti!

donbzyk
    Gość

Domyślnie

jezeli chodzi o srebrną to jest ta http://boron.otomoto.pl/alfa-romeo-1...C19239712.html

Mieszka w
    W-W
    Auto
    156 1.9 JTD 105KM

Domyślnie

I znowu bezczelnie napisane bezwypadkowy, a po zdjęciach tyłu widać, że bella dostała strzał w pupę. Podoba mi się też lista wyposażenia dodatkowego, szczególnie dwie pozycje:

* System p/pożarowy Fire Prevention System FPS
    * Kontrola działania silnika Check Control
    Bunga, bunga per tutti!

Użytkownik Znawca Avatar SCHNNAZZI
    Mieszka w
    Biłgoraj
    Auto
    Fiat Tipo 2020 bianca

Domyślnie

Cytat Napisał _Mumin_ Zobacz post
    Podoba mi się też lista wyposażenia dodatkowego, szczególnie dwie pozycje:* System p/pożarowy Fire Prevention System FPS* Kontrola działania silnika Check Control
    Haha to powinno być w dziale humor umieszczone
    Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
    Mam chorobę zwaną ITALIA

Mieszka w
    W-W
    Auto
    156 1.9 JTD 105KM

Domyślnie

Taaa, przyglądając się zdjęciom zauważyłem, że ta wersja jest również wyposażona w klosze lamp przednich wykonane z przezroczystego tworzywa, uchylny emblemat na tylnej klapie oraz opony wykonane z materiału zapewniającego przyczepność do podłoża.
    Bunga, bunga per tutti!

Użytkownik Rowerzysta Avatar adam.st
    Mieszka w
    Kraków, Poland, Poland
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm

Domyślnie

No dajcie spokój, od razu widać że ten handlowiec nie jest godzien zaufania. Moja ma ponad 200 przebiegu a tapicerka jakby z fabryki wyjechała. Jestem w stanie powiedzieć, że ta srebrna ma ponad 300, fotele poprzecierane, kierownica wytarta i niby ma 150 kkm przebiegu? Śmiać się można.
    Dwa to bezwypadkowa - jaaasne, w tyłek pewno dostała, mógł być to tylko jakiś słupek, ale zawsze - wgniotka koło napisu selespeed oraz brak odblasku. Dwa co mnie zastanawiało już od 2 zdjęcia. Lewy błotnik (pasażera) za mocno wystaje poza budę. Idę dalej - zdjęcie 3 - tak jest, widać że w dolnej części dość mocno odstaje błotnik poza obrys. Zdjęcie 5 - to już śmiechu warte - w dolnej części widać, że błotnik jest chyba na blachowkręt przymocowany... Pożałować. 4-5 za nią bym dał, nie więcej.
    Kolejny detal który od razu zobaczyłem, a widać najlepiej na 3cim od końca zdjęciu - przewody klimy wystają aż do przesady.

donbzyk
    Gość

Domyślnie

tak naprawde to te dwa samochody jak i pozostałe są z windykacji .
    one i tak dobrze wygladają zobaczyli byscie inne które maja na stanie te to dopiero wyglądaja jak 2 nieszczęscia